Nyhedsbrev Albertslund Tennisklub, 30. november 2016

Kære medlemmer!

Så er vintersæsonen for alvor igang. Der både trænes og spilles holdturneringer indendørs, men der er fortsat også gang i spillet på kunstgræsbanerne, når da ikke lige der er sne og is på banerne.

Arbejdet med tagrenovation på stadion er igang, selvom det ikke altid er lige til at se det. Forventningen er fortsat at arbejdet afsluttes til tiden.

Der er blevet indført nye låsesystemer til boldhaller og gymnastiksalene, som vi bruger til indendørs spil. Der har været nogle indkøringsvanskeligheder, som har genereret vores medlemmer, men det skulle være et overstået kapitel nu.

I bestyrelsen kan vi konstatere, at det nye system til medlemsadministration og kontingenter, samt hjemmesiden, fungerer rigtig godt. Næsten alle medlemmer sørger nu for at betale via hjemmesiden, og hjemmesiden opdateres løbende med aktuelle nyheder. Vi arbejder nu på at flytte vores regnskabshåndtering over i Klubmodul, også. Det vil gøre det nemmere at administrere regnskabet, og dermed spare kassereren og andre for en del arbejde.

Hvis man bruger Ipad eller tablet kan der være problemer med at booke baner og se mails fra Tennisklubben Vores udbyder klubmodul arbejder på at løse dette.

AIF Hovedafdelingen har besluttet, at anskaffe en hjertestarter som der vil være adgang til, også udenfor stadions normale åbningstider. Den placeres ved de omklædningsrum, som altid står åbne.

Øvrige nyheder fra AIF kan du læse i referaterne fra AIF hovedbestyrelsesmøderne, seneste møde fandt sted 24. november, referatet herfra vil være tilgængeligt 14. december: http://www.albertslundif.dk/praktiske_informationer-referater_fra_generalforsamlinger.html

Husk at følge med i nyhedsstrømmen på vores hjemmeside: http://albertslund-tennis.dk.

Mange sportslige tennishilsener,

og med ønsker om en god jul og godt nytår til alle medlemmerne,

Bestyrelsen

Vigtige datoer:

Juleturnering 4. december på Stadion (for yderligere information se separat meddelelse og se på vores hjemmeside).

Tennis Generalforsamling 1. marts 2017, kl. 19:00 i AIF Klubhuset.

AIF Hovedafdelingen Generalforsamling 16. maj 2017 kl. 19:00 i AIF Klubhuset.

NYHEDER

VEJRUDSIGT