NYT FRA MOTIONIST 2021

 

Maj/Juni's holdkampe er nu vel overståede og alle hold kan gå på sommerferie med nogle gode matcher og superflotte resultater i bagagen. Vejret har været med os i juni, og det er dejligt, at så mange finder vej til stadion for at bakke op og se hvordan holdene klarer sig!

Hold 1 har været ganske suveræne i deres pulje og har samlet kun afgivet to point i 4 holdkampe. I mandags gik det udover ny-oprykkede Ishøj, som blev besejret 6-0 uden afgivelse af sæt. Efter at have været skadet de sidste to runder var Jesper tilbage på holdet, hvor han altså vandt begge sine kampe.
Tirsdag spillede Hold 2 sig på 1. pladsen i puljen med en flot 5-1 sejr over Sorø 1. Efter at have været skadet i de første to kampe er det dejligt også at have Steen på holdet igen - og han fejrede genkomsten med en sejr. Vi fører nu med et enkelt point foran Havdrup 1 og yderligere 1 point til netop Sorø. Vi skal møde Havdrup på udebane i noget der ligner en nøglekamp, og Sorø skal spille mod de på papiret to svageste modstandere i puljen. Med kun to puljekampe igen er intet afgjort, og det bliver nogle superspændende opgør i august!
Både vores 2. og 3. hold møder ofte 1. hold fra deres modstanderklubber, så ind imellem er der nogle overraskelser i form af virkelig stærke individuelle spillere.
I Kategori 3 er Holbæk 1 således stukket fuldstændigt af og ligner med 22 point allerede nu en puljevinder. Hold 3 har holdt en flot en 3. plads i puljen indtil i går, hvor puljens nr. 2, Jægerspris 1 viste sig at være en hård modstander, der ikke ville dele pointene. Sommeren tilbringes derfor på puljens 4. plads - men kun 3 point efter Jægerspris og Greve som ligger á point på 2. pladsen i puljen! Meget kan stadig ske og det bliver spændende at følge.
God sommer!
Tennishilsner
Christian

 

 

 

Ishøj 1 - AIF 1: 0-6 
Øj, det gik stærkt i går; 6 kampe afviklet på under 2½ time! Jo jo, vi er forsvarende Sjællandsmestre og Ishøj er blevet tvangs oprykket, men alligevel en meget flot og disciplineret indsats. Alle kampe lukket i to sæt - that's a first ?? I 2017 var det os, der spillede vores første sæson i Kat. 1. Vi sluttede med en samlet score på 17/17. Siden er det nærmest gået eksponentielt fremad og efter i går, står det så 22/2 i vores favør. Det er meget overbevisende og lover godt ???
KH /C              

 

Så har alle hold fået taget hul på kampsæsonen - og vi har fået et brag af en start med sejre i første runde til alle hold! Hold 1 vandt 5-1 over Rødovre, Hold 2 vandt 4-2 over Blåkilde, og Hold 3 slog Høje Taastrup 5-1! Både 1ste og 3je holdet har desuden spillet yderligere en kamp: Hold 1 vandt over Birkerød med 5-1 og 3. holdet spillede uafgjort 3-3 mod Greve.
Samlet set ligger vore 3 hold alle rigtig godt til i rækkerne:
Hold 1 indtager 2. pladsen i puljen eet enkelt point efter Karlslunde, som mødes på tirsdag i noget, der meget vel kan være en nøglekamp.
Hold 2 ligger på 3. pladsen, 2 point efter Havdrup, men en spillet kamp færre, så det regnskab kan hurtigt udlignes.
Hold 3 ligger også på 2. pladsen i puljen á point med Roskilde på 3. pladsen.
Alt i alt er alle vore tre hold kommet virkelig flot fra start. De første skader har desværre også allerede vist sig på alle hold. Husk at passe på jer selv - husk rigeligt med vand og noget at spiise under vejs!
På tirsdag spiller alle hold kamp på samme tid:
Både hold 1 og 3 spiller hjemme og tager imod hhv. Karlslunde og Stenløse, mens 2. holdet skal møde Viby Sj. på udebane.
Det bliver super spændende - og sommeren ser ud til at ramme os og de sidste kampe før ferien. Det lover godt for både spil og hygge efter kamp!
God fornøjelse og held & lykke til jer alle!
Mange tennishilsner
Christian

 

 

Kære alle,

Rapport fra 3dje holdets første kamp iår-( en flyttet kamp fra d10/8)

Efter megen planlægnings møje,  og en aflyst kamp sidste tirsdag, spillede 3 holdet i går mod Høje Tåstrup i Høje Tåstrup .  Opstillingen var efter hjemmeholdets ønske med start af mix-doublerne. 

Vi spillede i skiftende vejr med små byger på 2 baner med samme underlag og beskaffenhed som bane 1 og 2 i Albertslund.

”vi” var Jørgen , Iris, Ann, Per , Didier, Mogens og Undertegnede.- Preben var ivrig tilskuer.

Efter mange gode kampe,  vandt vi 5-1- under mottoet  ” Better old and Cunning than young and skillful”.

Ann og Per med en samlet alder på 2, 5 gange deres hårdtslående unge modstandere vandt stort på sikkert spil og nedrige små bolde-  

Jørgen og Iris førte stort, gik en anelse døde i 2nd sæt og hev sejren hjem på en super tiebreak .

Per og Mogens spillede en sikker 2nd herre hjem, det samme gjorde Didier og Mogens med 3dje Herre. 

Jørgen og Didier- kom i virkelig ildkamp mod 2 under 30 årige, super hårdtslående spillere. En flot kamp, de tilsidst table , igen i super-teibreak. 

Iris og jeg vandt damedoublen med fint spil undervejs. 

Alt i alt en god aften for Albertslund tennis.

Tennis hilsen 

Holdkaptajn 3. motionisthold

Dorte Husum 


 

 

Så blev sæsonen skudt igang.
Vores 3. hold skulle have spillet mod Ølstykke 1, men de meldte fra og har trukket holdet fra turneringen, øv! 1. holdet fik heldigvis planmæssigt besøg af Rødovre 1 - og dermed fik Emil sin debut på holdet . Emil fik to sejre og vi fik en samlet sejr på 5-1.
Vi havde tætte kampe i DD og 1. HD. Line og Henriette var ude i en tæt kamp, hvor 1. sæt blev vundet, men Rødovre kom stærkt igen i 2. sæt, hvor vi var bagud med break indtil midtvejs, hvorpå vi tog fire i streg og kom foran 5-3. Rødovre holdt serv, og så kunne Henriette serve sættet og kampen hjem.
I HD.1 vandt Jesper og Christian 1. sæt sikkert, men i 2. sæt havde Rødovre vænnet sig til underlaget, og vi tog foden lidt af speederen, og så skulle vi ud i MTB. Vi kom hurtigt foran både 4-1 og 5-2, men så tog de tre i streg og alt var lige. Vi bevarede dog overtaget og til slut lavede de to fejl og vi vandt sættet 10-8 og dermed matchen.
De resterende kampe blev afgjort komfortabelt; Simon og Emil vandt 2. HD overlegent og ligeså gjorde Simon og Henry i 1.MD. Efter en lidt shaky start, hvor parrene fulgtes ad, vandt Jesper og Emil 8(!) partier i streg til sejr 6/4 6/0. Line og jeg rundede debuten af i 2.MD, hvor vi måtte strække våben 2/6 3/6 i en kamp, hvor vi aldrig fik fat Rødovres herre.
Bagefter hyggede vi sammen med Rødovre over en sandwich og øl/vand - på dåse 
Næste hjemmekamp er tirsdag d. 8. juni, hvor vores 2. hold spiller åbningskamp mod Blåkilde 1 - kom gerne og hep! 
Tennishilsner
Christian

 

 

 

Lidt hyggelige tennisnyheder i en Cortonatid:

Så kom den endelig! Pokalen - som altså er en plakette, eller måske et lagkagefad? Fint er det i hvert fald, og en dejlig lejlighed til at poste noget positivt. Vi glæder os til at forsvare Sjællandsmesterskabet næste år, som forhåbentligt bliver lidt sjovere!
Indendørs sæsonen er også igang, omend på nedsat kraft, og Albertslund deltager igen i år med et enkelt hold i motionisternes kategori 2. Vi har indtil videre mødt Holbæk og Næstved, og det er blevet til en enkelt sejr og et uafgjort resultat. Om vi får lov at spille puljen færdig må tiden vise, men indtil nu har vi altså afviklet 2 af 4 kampe med fint resultat.

God jul og godt nytår til jer alle!

Tennishilsner
Christian
Motionistformand.

Jesper, Henriette, Nina, Simon,Lars, Christian, Jesper og Line

 

 

Bagerst fra venstre: Christian Halkjær ( Holdkaptajn), Jesper Hansen (bag champagneglasset) og Simon Baadsgaard.
Midten fra venstre: Line Matthaï, Jesper Thustrup, Lars Stokholm.
Forrest: Henriette Hansen og Nina Vosoughi.

  

Motionisthold 20/21 

Kære alle holdspillere,
Sæsonen 2020 vil nok gå over i historien som 'Corona sæsonen'. Til at begynde med måtte vi ikke slet ikke spille på banerne. Træning og især kampe så ud til blive meget svære at gennemføre. Men det lykkedes - først kunne vi begynde at træne under restriktive former. Meget skulle læres, sprit, bolde afstand, håndtag, klubhus uden adgang og meget andet. Og så blev turneringen åbnet op - dog først uden omklædning og fællesspisning - men SÅ dejligt!
Vores anden sæson med Fællestræning blev en stor succes - knap så mange afbud, alle har nu lært, at man melder fra, hvis man er forhindret, så færre trebenede doubler til alles glæde, og vejret var i dén grad med os i forsommeren, så da kampene blev skudt i gang i et komprimeret program, var vi SÅ klar!
Hold 1 skulle forsøge at forbedre sidste års 3. plads hvor holdet sluttede kun eet point efter nr. 2, og både Hold 2 og Hold 3 var rykket en kategori op til nye udfordringer.
Hold 1 fik en god start med sejr over sidste års puljevindere fra Hillerød og derefter en pointdeling med Karlslunde, mens Hold 2 og 3 fik en noget ublid medfart mod dem, der senere skulle vise sig at være topholdene i deres respektive puljer. Men det vidste man jo ikke endnu, så nervøsiteten begyndte at brede sig. Er de allesammen så gode? Var det nu en rigtig beslutning at rykke op? Herefter vendte det heldigvis for alle. Hold 2 fik nogle tætte kampe og vandt to ud af de sidste 4 kampe og sluttede samlet som nr. 5. Hold 3 var hårdt ramt af langtidsskader. Både Preben og Jørgen måtte melde fra stort set hele sæsonen og Dorte måtte som holdleder navigere på bedste beskub gennem kampene. Det lykkedes på flotteste vis og holdet sluttede sæsonen af med en placering som nr. 3, kun eet point efter nr. 2. Virkelig flot! Hold 1 vandt resten af puljens 5 kampe, men det gjorde Karlsunde også, så puljen blev først afgjort i sidste runde, hvor Albertslund samlet vandt med eet sølle point.
Hold 1 skulle så spille finale mod AB 1 på udebane, og efter meget frem og tilbage blev vi enige om, at spille finalen på en tirsdag, da weekenderne i august og september var belagt med dåbshandlinger og konfirmationer udskudt fra maj pga. Coronaen. Alle spillere var på banerne og alle bidrog til resultatet. Det blev en rigtig tæt omgang med 5 ud af 6 matcher der gik i 3 sæt - og Albertslund vandt samtlige kampe! Henriette havde med vanlig ukuelig optimisme medbragt champagne til at fejre mesterskabet med, og humøret var meget højt ved den efterfølgende udendørs fællesspisning.
Jeg glæder mig allerede til næste sæson, og vi vil igen indbyde alle interesserede til at melde sig under fanerne som holdspillere, hvorpå holdene vil blive fordelt og efter forårets træning fintunet. Med mindre Tennis Øst igen-igen ændrer reglementet forventer jeg, at den nuværende struktur med 8 faste spillere på hvert hold bevares. Så må vi se om der er grundlag for at oprette et 4. hold!
Tak for jeres gejst, gode humør og fine holdånd i en virkelig speciel sæson!
Mange tennis hilsner
Christian
Motionistformand

 
Motionisthold 2
Tak for en flot indsats. 4-2 vandt vi, og som resultatet antyder var det forholdsvist tæt.
Rikke og Mette kunne ikke rigtig komme igang i DD, som Stenløse vandt i 2.
1ste HD var Mikki og Svend i vanlig stil, de vandt overbevisende i 2.
I 2HD have vi Brian med, sammen med Lennart. En meget tæt affære hvor momentum skiftede flere gange. Stenløse lagde hårdt ud, men så tog vi fem partier i streg, og dermed 1ste sæt. I andet sæt fik de fat igen, og vi gik i stå. I match tiebreak kom vi igang igen og vandt sikkert. Flot debut til Brian!
1MD med Lis og Mikki blev vistnok lidt tæt, men endte med sejr i 2.
2MD Mette og Lennart, meget tæt, men i en blanding af lidt svagt spil af os, en sikker dame og mange umanerligt heldige slag af deres herre (Mette vil give mig ret!) endte vi med at tabe en tæt MTB.
Så 3HD blev afgørende. Svend og Brian spillede stærkt og vandt uden at det blev rigtig spændende.
Dejligt at vi levede op til hjemmefavoritværdigheden! Og dejligt at Brian levede op til forventningerne som superreserve, det er starten på en lang glorværdig karriere som holdspiller i Albertslund - velkommen i klubben ??
Næste tirsdag spiller vi hjemme mod Frederikssund. Det er en slags finale om den nederste halvdel af puljen, så den må vi simpelthen vinde.
Jeg synes vi har fundet tempoet, som det kneb med de første to kampe. Tak til alle for det.
Mvh Lennart 
Holdkaptajn
 
 
 
Motionisthold 1 
Albertslund 1 - Hørsholm 1: 6-0!!!
Vores 1. hold motionist vandt tirsdag sæsonens sidste puljekamp med 6-0 over Hørsholm-Rungsted Tennisklub. Vi fører nu med 6 point til puljens nummer to, som spiller sidste kamp i næste uge. Hvis de blot afgiver een match vinder vi puljen i Kategori 1 hvilket vil være første gang i klubbens historie. Vi afventer næste uge med spænding!
 
 
 
3 gange sejr til AIF!
Tirsdag d. 11/8 tog alle AIF's motionisthold hul på sæsonens 2. halvdel. Hold 1 tog hjemme imod Birkerød og vandt 4-2 efter meget tætte kampe. Holdet holder dermed fast i puljens førsteplads! Hold 2 spillede ude mod Viby Sj. og vandt 6-0! Efter en hård sæsonstart som oprykkere lunede en storsejr ekstra meget og Hold 2 kæmper nu om puljens 4. plads. Hold 3 er også oprykkere og spillede tirsdag ude mod Brøndby. Dorte og Didier lukkede kampen og tog det afgørende point i MTB til samlet sejr 4-2. Hold 3 sidder solidt på puljens 3. plads - stærkt! Et stort tillykke med rundens flotte resultater til alle spillere og holdledere og held og lykke med sæsonens sidste kampe!
Christian
Motionistformand
 
 
Så blev holdturneringen skudt i gang.

Hold 1 spillede d. 9. juni i Hillerød, et hold vi har tabt 2-4 til hver gang vi har mødt dem. Men 3'je gang skulle det være anderledes op det blev til en 'historisk' sejr til os ??

Frem for alt var det dejligt langt om længe at få startet turneringen op - og så var det jo skønt, at vi både fik godt tennisvejr og i sidste sekund fik 'lov til' at hygge sammen efter kampen.

Vi havde en lidt blandet kasse af klare sejre/nederlag og neglebidere. Simon og jeg brugte et par partier på at komme i gang men vandt så 1.HD sikkert i to sæt 3/6 3/6. I 2. HD fik Lars/Bjørn kam til håret og måtte strække våben 6/2 6/2. I DD brugte Nina/Henriette en del tid på at komme i gang og kom bagud 1/4 og kunne ikke nå at indhente Hillerøds damer. Men nu var damerne i gang og 2. sæt vandt vi overbevisende 2/6 og så stod der MTB på programmet. Det blev til matchbolde begge veje, men vi holdt hovedet koldt og fik hevet den hjem til sidst, 6/4 2/6 10/12, flot! Line og jeg spillede 2. MD og vandt komfortabelt 2/6 2/6. Lars/Jesper var reelt overmatchet i 3. HD og tabte 6/2 6/1 til et stærkt spillende par. Så var det altså 2-3 i vores favør, og vi havde blot at vente på 1. MD for at se om vi skulle hjem med en sejr eller uafgjort. Simon og Henriette gjorde kort proces i 1. sæt og vandt 1/6, og så skete det, som så ofte sker, når man vinder lidt for nemt; spændingen faldt og fejlene kom snigende. Hillerød lugtede blod og var mentalt ovenpå sættet igennem, og havde gentagne gange break chancer, men hver gang fik vi kæmpet os tilbage med det yderste af neglene. Til slut måtte de endda tage tvivlsomme kendelser i brug - det skulle de vist aldrig have gjort! For pludselig kom der ild i øjnene hos Simon og Henriette og et truende tabt andet sæt blev vendt til tiebreak. Og så var det igen en klassisk mental kamp om momentum; Hillerød havde forspildt åbne muligheder og vi kom fra baghjul i sættet. Hurtigt kom vi foran 0-3. Ved 2-4 kunne Hillerød være kommet tilbage, men vi holdt serv til 2-5, og sikrede sejren 1/6 6/7 med 3/7 i tiebreak'en, flot kæmpet!

Samlet sejr til os med fire vundne kampe - virkelig en god start på sæsonen!

Vi skal spille mod Karlslunde på tirsdag d. 16. juni, igen på udebane, ligesom Hold 2 samme dag skal møde Ishøj på hjemmebane - det er debut i kategori 2, spændende! Hold 3 skulle også have spillet kamp, men da Jyllinge har trukket deres hold fra turneringen, må vi vente yderligere en uges tid med at se Hold 3 i aktion.

Tennishilsner

Christian

 
 
 
 
Sæson 2019/20
Kære alle,
Så er vi klar til at tilmelde hold til årets indendørs holdturnering. Vi har modtaget ønsker om deltagelse fra 11 spillere, heraf en som reserve. Det betyder, at vi søger om deltagelse af eet hold i år. Jeg glæder mig til at følge vores hold og ønsker alle deltagere held og lykke og nogle gode kampe i vintersæsonen.
 
 

 
Sæson 2019 
 
Tirsdag d. 10 september fejrede vi afslutningen på en flot sæson, hvor trænings-indsatsen er blevet intensiveret og hvor resultaterne har været uhørt gode.
Hold 1 har opnået sit bedste resultat nogensinde, og sluttede kun et point efter nummer 1 og 2, som altså sluttede á point. Hold 2 og Hold 3 vandt begge deres puljer, og vi har besluttet at søge om oprykning af begge hold til næste års sæson.
I går skulle vi så have haft en intern turnering, men vejrguderne ville det anderledes. Som jeg forstår var det rester af orkanen over atlanten, som vi fik lidt tvivlsom glæde af. Det ødelagde heldigvis ikke humøret, for Lis og Mette havde arrangeret italiensk inspireret menu, og der manglede hverken vådt eller tørt - tak endnu engang!
Vi træner fortsat måneden ud, hvorefter hallerne kalder for nogen. Banerne udendørs kan jo anvendes året rundt, så jeg kan kun opfordre til at forlænge sæsonen.
Tak for en god udendørssæson i år!
Tennishilsner
Christian - Motionistformand
 
 
 
Kampreferat, Motionist Hold 1:
 
Så fik vi sat et flot punktum for udenddørs sæsonen i Kategori 1. Halå!!! Med sejren i dag har vi haft den flotteste sæson holdet nogensinde har haft i Kategori 1 i klubbens historie! Ja, tænk engang! Vi slutter nemlig 20-16 altså med et point-overskud på +4 point. De forgangne sæsoner er sluttet med hhv. 0 og +2. Så alt efter, hvordan man regner, bør vi indstille sigtekornet på at slutte næste sæson med +6 eller +8 :-). Samlet har vi 2 vundne kampe, 3 uafgjorte og kun et enkelt knebent nederlag.
 
Det har været superspændende reelt at starte et helt nyt hold hold op, hvor kun een af de 'gamle' konstellationer for alvor bar igennem, nemlig 1. MD. Jeg brugte lang tid på at sætte det hold jeg troede på var det rigtige, og har holdt ved det siden for at give det tid til at modnes. Der er stor forskel på at spille træningskampe i hjemlige omgivelser og så at stå overfor ukendte spillere på udebane. Vi har både skulllet arbejde med at få konstellationerne til at fungere, samt håndtere et par langtidsskader hos et par af de etablerede spillere, men alt er foregået med stor entusiasme og rummelighed - superfin holdånd!
 
Det har derfor været en fornøjelse at være holdleder både under træning og især til kampe, og se vores hold udvikle sig. Ja, vi mangler stadig lidt rutine her og der, men Mann hvor har I alle udviklet jer helt vildt!
 
I dag vinder vi så i årets sidste runde returkampen mod Kløvermarken med 5-1, det samme hold som vi i årets første kamp spillede 3-3. Det viser meget godt udviklingen. Line og Janne vinder deres tredie damedouble på stribe, og har dermed slået alle vore modstandere i returkampene, hvabeha'r?!? Line og jeg vinder vores 5 sejr 1. MD og Janne og Jesper er kun et mulehår fra at vinde 2. MD som desværre blev tabt 8/10 i STB. Simon leverede igen en super stabil indsats og sikrer os 2 point med mig i 1. HD og i 3. HD sammen med Bjørn, som igen gav alt og vandt i to meget tætte sæt. Lars stillede op og hjalp os i 2. HD, hvor han kæmpede som en løve sammen med Jesper og sikrede 2. HD, den kamp vi så ofte har haft svært ved at hive hjem i denne sæson. Det er så flot og jeg er mega-stolt over vores sæson, og jeres gejst og fightervilje!
 
Puljen:
Mens vi spillede slog Karlslunde Roskilde 5-1. Helt åndsvagt, for sidst var det omvendt. Det betyder, at vi ikke kan indhente Karlslunde, som altså holder deres føring til os på 1 point, som de fik i sidste uge med sejren mod os. Roskilde kan stadig vinde rækken, hvis de i deres udsatte kamp slår Kløvermarken 6-0, og de vipper os af 2. pladsen hvis de vinder 4-2. Det er altså pivtæt i toppen, hvor der forventeligt kun bliver et point mellem de tre førende hold, og de endelige placeringer meget vel kan blive afgjort på vundne sæt. I har i den grad bevist, at vi kan være med - det er sgu meget godt gået af et næsten nyt hold :-) 
 
Næste sæson bliver spændende og jeg håber at I har mod på mere og vil være med!
 
Som sædvanlig får I lige vores kampstatistikker til at runde det hele af:
Kampprogram 2019, Sr. Serie Double Kat.1       
DatoTidHjemmeUdeResultat1.HD2.HD3.HDDD1.MX2.MX
21.517:00KløvermarkenAIF3-3Chr./SimonJesper/SteenBjørn/SimonLine/JanneLine/Chr.Jesper/Janne
6.418:00AIFRoskilde3-3Chr./JanusSimon/JesperSimon/JanusLine/JanneLine/Chr.Jesper/Janne
18.618:00KarlslundeAIF2-4Chr./JanusSimon/JesperSimon/JanusLine/LisLine/Chr.Jesper/Lis
25.618:00RoskildeAIF3-3Chr./SteenSimon/JesperSimon/SteenLine/JanneLine/Chr.Jesper/Janne
13.818:00AIFKarlslunde2-4Chr./SimonBjørn/JesperSimon/BjørnLine/JanneLine/Chr.Jesper/Janne
20.818:00AIFKløvermarken5-1Chr./SimonJesper/LarsSimonBjørnLine/JanneLine/Chr.
e
Jesper/Janne
 
Mange hilsner & på gensyn i vintersæsonen
Christian

 
 
Kampreferat 13.8, hjemmekamp Albertslund 1 mod Karlslunde 1:
Kampen i tirsdags var helt speciel! Vi fik gennemført kampen uden regn - 2. holdet måtte afbryde deres kamp i Frederikssund. Men først og fremmest fik Jesper & Janne deres første sejr i hus i 2.MD efter helt fantastisk fight. Efter at have tabt første sæt 5/7 og bagud 2/5 udviste Janne og Jesper stor moralsk styrke. Først blev modstanderens dames serv brudt, hvorpå Jesper gik ind og servede et solidt parti hjem til 4/5. Så skulle deres herre serve og det gik desværre ikke vores vej, så ved 40-0 havde de tre matchbolde. Men een efter een blev de afvist, og sørme og vi ikke snuppede fem point i streg og fik udlignet. Herpå servede Janne et super stabilt parti hjem til føring, og efter et langt 12. parti brød vi igen deres dame til sætsejr 7/5. Super Tiebreak'en sad vi også godt på og var det meste af tiden foran med et enkelt point. Til slut servede Jesper den hjem fra 8/7 med to virkelig gode server og sæt sejr 10/7. Janne blev dermed vores store helt, da hun og Line stod for vores anden sæsonsejr i DD, som vore damer vandt overbevisende 6/2 6/2. Superflot! Normalt plejer vi jo at høste point i HD, og sidst mod Karslunde stod vore HD for tre sejre. I går fik vi ingenting - vi var desværre ikke engang tæt ved. Det skal selvfølgelig siges, at da vi vandt det første opgør stillede vi stærkere op på herresiden end vi kunne nu. Karlslunde havde så bragt et par yngre modeller med til returkampen. Kæmpe ros til Bjørn for at fighte sig igennem to kampe! Samlet set 2-4 og altså vores første nederlag som hold i sæsonen. Før vi startede havde jeg ikke troet, at vi ville klare os så godt med så mange nye spillere om bord, som skulle finde hinanden - og lære at spille kamp (Janne ??). At det i vores første nederlag, så oven i købet er dig, der er med i begge vore vindende konstellationer og jo bare superfedt!
På tirsdag d. 20/8 har vi årets sidste puljekamp mod Kløvermarken. Sidst vi mødte dem i åbningskampen blev det uafgjort 3/3 og de stillede med 11 spillere! På tirsdag stiller de med 6 spillere, så de kan altså ikke producere 3 friske par til anden runde denne gang. Det bliver spændende! Steen er på ferie og Bjørn er nok tvivlsomsom starter. Jeg forsøger naturligvis at skaffe en reserve. Vi ligger nu på 2. pladsen 1 point efter Karlslunde, som i sidste runde skal spille mod Roskilde. Det ligger alligevel til Roskilde at vinde puljen, da deres første kamp mod Karlsunde, hvor de fik fem point med hjem efter 5 vundne MTB'er har givet dem et forspring på to point. Da vores sidste kamp samtidig var et drømmeresultat for Roskilde, skal vi nok kigge langt efter en førsteplads, som dog stadig er en mulighed på papiret. Men 2. pladsen er bestemt stadig inden for rækkevidde. Vi skal blot have to point mere end Karlsunde, hvad bestemt er muligt, hvis vi gør det godt i sidste runde.
Forza!
Tennishilsner
Christian
 
 
 
 
Kære alle,
Hermed en status på holdturneringen 2019. Vi har en vældig aktivitet på træningsbanerne og nu er vi halvvejs i afviklingen af holdturneringen. En del nyt er sket med formatet. Tydeligst nok, at holdene spiller i puljer af bare 4 hold, som så til gengæld møder hinanden i både en hjemme- og en udekamp. Det fornemmer jeg egentlig, at der er stor tilfredshed med. Så kan man jo også få revanche! Det er der dog pt. ikke den store brug for. Samtlige hold er nemlig ubesejrede i deres respektiver puljer! Således fører Hold. 2 og Hold 3. deres puljer og Hold 1. ligger nummer 2.
Hold 2 er vores mest rutinerede hold og ledes af Lennart. Holdet fører suverænt puljen, men har desværre kun været i kamp en enkelt gang. To af modstanderne har meldt afbud, og det har hver gang givet Albertslund sejren 6-0, hvilket er fint nok, men jo ikke er særlig sjovt. I den enlige kamp som blev afviklet på udebane mod Ølstykke vandt vi 4-2. Tre af matchene gik i tre sæt, så afgjort en god kamp, som giver løfter om mere. Ølstykke gæster Albertslund til returkamp 25/6.
Hold 3 har tænkt ud af boksen og har sat holdkaptajnens kasket på flere hoveder og således er der en ny holdleder for hver kamp. Holdet spiller sin anden sæson og kommet godt fra start med to vundne kampe og en uafgjort, og fører nu puljen med tre point foran Blåkilde. Nogen af kampene er vundet meget overbevisende og andre har været mere jævnbyrdige. Det er tydeligt at holdet er mere modent end sidste år, og der fightes indædt :-)
Hold 1 ledes af mig. Vi har været lidt hårdt ramt af skader, men er nu ved at være fuldtallige igen. Holdet har haft tilgang af en del nye og uerfarne spillere, som er ved at have fundet deres ben i holdturneringen, og resultaterne er begyndt at vise sig. Vi har således spillet to uafgjorte kampe og vandt i sidste uge for første gang i tre år over Karlslunde, og holdet ligger pt. nummer 2 i puljen, 2 point efter Roskilde. Det er absolut godkendt :-)
Før sæsonstart forsøgte vi at få især Hold 2 meldt til i Kat. 2 turneringen, hvilket som bekendt ikke lykkedes. Jeg er ikke i tvivl om, at vi skal søge om at få holdet rykket op fra Kat. 3 næste år. Hold 3 gør det rigtig godt i år i Kat. 4 og vi må helt sikkert diskutere om holdet ønsker oprykning, når vi når til slutningen af sæsonen. Hold 1 klarer sig fint i Kat. 1 og holdet skal forblive i rækken.
Alle tre hold spiller i indeværende uge 4. runde kamp, inden vi alle går på sommerferie, hvorefter de sidste to puljekampe afvikles i august.
Vi kører fortsat træninger i juli, så meld gerne afbud, hvis du tager på ferie og ikke træner.
Masser af held og lykke og god fornøjelse med jeres kampe - jeg glæder mig til at høre, hvordan det går i ugens løb.
Christian
Motionistformand
 
 
Kære alle,
hermed et kort resume fra gårsdagens kamp i Ølstykke.
Til denne holdkamp sad Mikki over, mens Lis var forhindret. Rikke deltog i stedet for Lis..
Det var den første kamp i denne sæson, så det var spændende at se, hvordan vi ville fungere i de delvist nye konstellationer, samt hvilket spilleniveau vi ville møde.
Den første kamp var at finde frem til Ølstykkes tennisanlæg. Det er ikke alle GPS-maskiner der har en lige heldig hånd med det, men omsider nåede alle frem til det lækre anlæg med 8 grusbaner, i dejlige skovmæssige omgivelser, og en helt ubeskrivelig mængde myg.
Damedoublen med Mette og Rikke havde svært ved at få gang deres sædvanligvis solide spil. Hjemmeholdet vandt efter en lang hård, og tæt kamp, der endte i match tiebreak. 6-3/5-7/10-4 i Ølstykkes favør.
1. Herredouble med Lars og Patrick tog en sikker sejr med stærkt spil og solide server. 6-0/6-3 til Albertslund.
2. Herredouble, Svend og Lennart, var oppe mod et uhomogent par med en meget (som i meget) hårdtslående herre, som leverede et utal af forhåndsvindere, superhårde førsteserver og smasher, samt uortodokse baghåndsflugtninger. Vi svarede igen med solide server og mange for lange bolde til baglinien og korte bolde til netspilleren. En tæt kamp der efter match tiebreak endte med Albertslundsejr. 6-4/4-6/11-9 til Albertslund.
1. Mixdouble stod Mette og Lars for. De kom op mod et stærkt spillende par som ikke lavde nogen nævneværdige fejl, men satte os under hårdt pres. Ølstykke trak sig sejrrigt ud af den kamp. 6-1/6-2.
2. Mixdouble med Rikke og Lennart endte med sejr til Rikke, som overlegent servede modstanderne ud af banen til en sikker 6-1/6-1. Ja ok, modstanderne meddelte inden kampen, at de kun ville spille 1 sæt. Vi aftalte så, at andet sæt endte identisk med første.
Herefter, ved stillingen 3-2 til Albertslund, var presset på 3. Herredouble. Svend og Patrick lagde ud i overlegen stil og vandt 10 af de første 11 partier. Men gik så på mystisk vi i stå, måske lykkedes det igen den tidligere omtalte hårdtslående herre at komme igang, og hele matchen skulle afgøres i match tiebreak. Her lykkedes det at samle koncentrationen igen, og sejren kom ikke i fare overhovedet. 6-0/6-7/10-4. Og dermed samlet 4-2 til Abertslund.
Det var en spændende, lige og hyggelig kamp, Ølstykke var fremragende værter. Vi kan se frem til at møde dem igen i slutningen af juni, denne gang forhåbentlig uden myg.
Tak for den solide indsats!
Næste kamp er 18. juni hjemme mod Frederikssund. Nærmere info følger snarest.
Hilsen Lennart
 
 
Kære alle,
 
Vi har haft en fantastisk start på sæsonen med stor opbakning til såvel Onsdags-tennis som til holdtræning om tirsdagen. Så længe der har været tørvejr, har der været gang i banerne uanset temperaturer og vind. Motionist-træning om mandagen med Basit har også god tilslutning - her er stadig enkelte pladser ledige, så skulle du have lyst, så kontakt Basit via hjemmesiden eller mød op om mandagen og tal med ham om mulighederne.
Holdkampene begynder nu i næste uge tirsdag d. 21. maj , hvor vores 1. hold møder Kløvermarken ude, og 2. Holdet møder Jyllinge hjemme. 3. Holdet spiller 22. maj ude mod Blåkilde. Hvis du har tid og lyst til at komme forbi og heppe på Lennart, Mikki & Co, så er der kampstart d. 21/5 kl. 18.
Da vi skal til valg, har vi valgt at flytte årets første grill-tennis til d. 29. maj kl. 18. Kom og vær med til tennis & hygge :-)
God kamp til holdene og god sommer til os alle!
Christian
Motionistformand
 
 
Arkiverede nyheder sæson 2017/2018 
 
Så er der nyt fra den gamle holdkaptajn igen!
 
Vi har taget hul på indendørs motionist holdturneringen 2017-18. Den første kamp var søndag d. 22.10 mod Hillerød. Og for at gøre en lang historie kort vandt vi 5-1 uden der for alvor var spænding om udfaldet i nogle af kampene. Vi spillede på Hillerøds dejlige anlæg, som efter sigende er blevet sponseret af en glad - og forholdsvis formuende - læge, med en passion for tennis. Er der i øvrigt ikke noget med at Patrick har egen praksis....? Nå, spøg til side. Steen er skadet med en læderet akillessene og er tvivlsom til den næste kamp, men vi håber. God bedring Steen! Svend skulle ellers have spillet badmintonkamp samme aften, men modstanderen havde trukket sig - det var vores held, for så kom Svend ud og hjalp os i stedet i Steens fravær :-)
I første rotation blev begge HD overstået på under en time (inkl. opvarmning) og der blev samlet kun afgivet 4 partier. Chr. og Svend vandt 61 62 og Bjørn og Lars vandt 61 60. Damerne i Hillerød var gjort af et lidt andet stof end herrerne. De var på niveau med de damer vi har mødt udendørs i Kat. 1. Mette og Line kæmpede en brav kamp og var lige ved at trække den ud i et 3. sæt efter at have ført 43 i andet men måtte til sidst strække våben 75. 3 HD blev en ensidig affære hvor Bjørn og Svend vandt 60 60. Hillerød stillede med en herre der kun havde spillet i 5 måneder, så det var en ulige kamp. Lars og Mette fik del i en farverig kamp, hvor Hillerøds herre fik vist sit sydlandske temperement frem, viel geschrei und wenig wollen. Lars og Mette vandt sikkert 63 63. Hillerød stillede med en ny dame i 1 MD, lidt usædvanligt, men forklaringen kom under middagen. Det var hendes første holdkamp - og næppe hendes sidste! Hun var deres stærkeste dame og senere fortalte hun, at hun sidste år var blevet nr. 2 ved EM i atletik, så jeg tror hun er god til al slags sport hun kaster sig over. Line og jeg havde en lidt tættere kamp, men var dog ovenpå hele vejen og vandt sikkert 64 64.
Niveauet er som ventet noget lavere end det vi har oplevet i udendørssæsonen. Jeg forsøgte at få os opstillet i kategori 1, men kabalen gik ikke op, og vi skal være glade for at kunne stille med to hold. Jeg synes, at vi skal gå efter at vinde det hele - igen!
Vores næste kamp er d. 8/12 mod Roskilde i Daruphallerne (udekamp). Iris og Mette udgør spindesiden og så må vi se hvordan vi får herrenes pladser besat. Steen giver en melding om tilstanden i ankelen i begyndelsen af december, og ellers tror jeg nok vi skal have reserver klar.


--
Kærlig hilsen

Christian

 

Sæson 2017

Så er vi klar til at fortælle om, hvordan tilværelsen er i Motionisternes Premier League: Kategori 1 - 2017 :-)

Den 16/5 var vi på udebane i Hillerød. Det blæste og regnede, så vi endte med at gå indendørs (puh, det er nogen fine forhold de har rundt omkring) Hillerød var i semifinalen sidste år, så vi lagde hårdt ud. Vi kom hjem med 2 point - det er i min optik absolut godkendt :-) Mette og Line vandt damedoublen - det er stort! Vi vandt ligeledes 1. HD, og vi var SÅ tæt på at tage 1. MD (11-13 i match tiebreak). Der er ingen tvivl om, at niveauet i denne række er højere, end hvad vi har prøvet tidligere, og alligevel var vi kun et mulehår fra at få uafgjort.
 
Den 23/5 gik turen til Roskilde. Jeg ved dårligt, hvor jeg skal begynde. I første rotation kørte Bjørn og Lars en rimelig sikker 4/6 4/6 sejr hjem, mens Line og Mette for anden gang i træk vandt DD - imponerende! Efter en lidt tung start i første sæt kom de i gang og var ovenpå kampen ud: 6/4 3/6 8/10, Super tiebreaken var ikke så tæt som cifrene antyder. Vore damer førte tiebreaken hele vejen og modstanderne fik kun ganske kort kontakt ved 7-7, hvorefter vi kørte den hjem. Så flot! At Steen og jeg så ikke formåede at vinde 1. HD betød dermed mindre :-)
 
I anden rotation vandt Bjørn og Iris en knusende sikker taktisk sejr i 2. MD med cifrene 4/6 0/6. Steen og Lars så ud til at være på vinderkurs, men endte desværre med at måtte kapitulere i tredie sæt 10/6. Line og jeg fik krammet på modstanderne i 1. MD og efter et tæt første sæt, som vi vandt 4/6 kørte vi et sikkert andet sæt hjem 1/6.
Samlet set sluttede kampen 2-4 (5-9 i sæt) i vores favør! Vi har 6 point efter to kampe, så vi kan godt klappe os selv på skuldrene! :-)
30/5 - Birkerød på hjemmebane:
Armene vil slet ikke komme ned - endnu en sejr er i hus. Virkelig flot af alle mand m/k!
Niels og Lars gjorde kort proces i 2. HD og vandt sikkert i to sæt. Det kunne man ikke sige om Steen og jeg. Tre tie-breaks - det er sgu længe siden jeg har været ude i så tæt en kamp, god tennis og dejligt, at det tippede vores vej da det gjaldt. Iris og Mette måtte i DD strække våben i to sæt. 2. rotation indledtes efter hård kamp og i tre sæt desværre med et nederlag i 2. MD .
Så stod det 2-2, men Iris og jeg fik sat os grundigt på 1. MD og vandt den sikkert i to sæt. 3-2 til os. Så var det op til Niels og Steen at sikre sejren ved at vinde 3. HD, og efter et stærkt 2. sæt sad de herrer tungt(!) på 3. sæts match tie-break som blev vundet 10-6. Samlet 4-2 til os :-)
En dejlig aften med rigtig god stemning på alle baner. Iris havde sørget for forplejning og det var i den grad tiltrængt. Klokken var vist over 22 inden vi fik sat os.
 
I næste uge er det så Rødovre på udebane/grus det gælder. De har senest spillet uafgjort med Roskilde og vi skal nok få nogle gode kampe her også. Vi har jo revanche til gode fra finalen i række 2A fra i fjord! Hvis I kan finde tid skulle I måske lige runde vore egne grusbaner inden kampen, så opspringet ikke er helt fremmed.
Vi er jo gået ydmygt ombord i opgaven, og det bør vi selvfølgelig fortsat gøre. Der er ingen tvivl om, at niveauet er højere i år. Og alligevel har vi allerede nu har vi vundet 2 kampe :-)

Inline image 1
Hilsen
Den gamle holdkaptajn

Christian
 
 
Holdturnering 2017 

 

Motionisternes udendørskampe står for døren, og Albertslund Tennis stiller i år igen op i med to hold. Sidste år forsøgte vi os med at samles i ugerne op til turneringsstart for at få banket rusten af og spidset boldøjet til. De seneste tirsdage har vi gentaget successen og med stor tilslutning afviklet træninger, hvor vi har fået prøvet de forskellige doublekonstellationer (ingen singler i motionistrækkerne). I næste uge går det så løs; På tirsdag d. 16/5 kl. 18.00 spiller 2. holdet hjemme mod Sorø mens 1. holdet har sin debut i kategori 1 på udebane i Hillerød. God kamp!

 

PS! Support til hjemmekampene er meget velkommen :
 
 
 
 
 
Sæson 2016
 
Holdturnering for motionister 2016:
 
Motionisterne bliver sjællandsmestre:
Begge motionisthold vandt deres rækker: Motionisthold 1 blev sjællandsmestre i kat 2A og motionisthold 2 blev sjællandsmestre i Kat. 3. Stort tillykke til begge hold. De fine pokaler, kan ses i klubben!
Motionisthold 1:
Fra venstre ses Henrik Sloth, Steen Wismann, Lars Stokholm, holdleder Christian Halkjær og Line Matthäi. Forrest fra venstre Iris Hansen og Mette Hansen.
Motionisthold 2:
Fra venstre ses Svend Andreasen, Lennart Bjerring og Mikki Mihalejevic. Forrest fra venstre ses Mogens Lauritsen, holdleder Rikke Skjødt og Dorte Husum.
 

Albertslund tennisklub har i mange år haft motionisthold tilmeldt SLTUs turnering – både ude og inde, og holdene har flere gange været med helt fremme i medalje kampen. Holdene består af både dame- og herre spillere og der spilles kun doubler.

Lidt hep og opbakning kan de altid bruge – og hjemmekampe spilles for det meste tirsdage aftener, men følg evt. med i spille planen - tryk her  

I år har vi tilmeldt to motionisthold under SLTU:
 
 
Kategori 2A, pulje 4:
Christian Halkjær - Holdleder
Lars Stokholm
Steen Wismann
Henrik Sloth
Line Matthäi
Iris Hansen
Mette Simonsen
 
 
Kategori 3, pulje 1:
Mikki Mihalejevic
Svend Andreasen
Mogens Lauritsen
Lennart Bjerring
Dorte Husum
Rikke Skjødt - Holdleder
Lis Fredborg

 
Resultater fra de nyeste spillede kampe i holdturneringen under SLTU.
 
 
Begge motionisthold spillede den 22. juni 2016:
Albertslund 2 - vandt over Solrød 5-1 på udebane.
Albertslund - vandt over Ledøje-Smørum 6-0 på udebane.
Albertslund 2. motionisthold:
(Fra venstre): Christian, Line, Iris, Steen, Lars og Henrik - læses HER Christian Halkjærs beretning fra forårets kampe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NYHEDER

VEJRUDSIGT