Velkommen til Albertslund Tennisklub 

Nyt medlem? Sådan bliver du medlem  - TRYK HER 

 

 

Hvis du har fået nyt dankort eller mastercard siden 1.april 2021, er det vigtigt, at ændre dine kortoplysninger under din profil. 

Så er du også medlem og kan booke baner efter 1. april 2022.

Sådan gør du: 

 Log ind med din profil ( har du glemt kodeord/ brugernavn kontakt Rikke 26194802 eller rikke.skjodt@gmail.com)

                                                                                             1. Klik på "mine tilmeldinger" 

 

                                                   2. klik på den grønne bjælke og her kan du ændre dankortoplysningerne og husk at gemme! 

 

 

 

 

 


;"> 

Vintertræning - tilmelding her - husk at vælge det rigtige hold - junior, senior, ungsenior eller tildelt en fast tid - eller klik ind under aktiviteter øverst på siden.

 

 

DE GJORDE DET IGEN!!!!! 

 
Albertslund 1 vandt igen finalen i Tennis Øst' holdturnering for motionister, Kategori 1. Og ligesom sidste år var det AB 1 der var finalemodstanderen, og i år foregik finalen i Albertslund! Vejret viste sig fra sin bedste side og rigtig mange var mødt op for at se på og heppe - også på AB. Det bidrog virkelig til stemningen. Vi havde håbet på en finale-festdag, og det blev det!
I første runde startede DD og HD 1 & 2. På alle baner var det fra begyndelsen tæt. Line og Henriette sloges bravt og tog første sæt i tie-break. I HD 1 Emil og Christian tog 1. sæt 6/4 og så ud til at være på vinderkurs. Simon og Jesper spillede et langt første sæt, men måtte se det glippe 5/7. I andet sæt satte damerne sig på opgøret, og selv om der stadig var lange dueller, blev sejren klar med 6/1. På bane 1 var Jesper og Simon i HD 2 kommet bedre fra start og kunne med sætsejr 6/3 sikre sig MTB. Emil og Christian blev i 2. sæt brudt til 4/5 og måtte se AB snuppe sættet 4/6, så også MTB her! Alt kunne ske, men skiftene i momentum holdt i begge doubler. Simon og Jesper vandt 3. sæt 10/6 ligesom Emil og Christian tabte med de samme cifre.
Efter de første 3 kampe stod det 2-1 til Albertslund, heraf en vunden kamp uden afgivelse af sæt. I betragtning af at 5 ud af 6 kampe gik i 3 sæt ved sidste års finale, kunne det blive vigtigt!
HD 3 og MD 1 & 2 startede op med lyset tændt på bane 1 & 2. Det skulle vise sig at blive lige så tæt. Emil og Jesper tabte 1. sæt 2/6 i en kamp i højt tempo. Simon og Henriette vandt deres 1. sæt 6/3 og det så godt ud. Line og Christian fik ligeledes lukket første sæt 6/4 i MD 2. Så nu skulle vi faktisk blot bruge en sejr på bare een af banerne for at vinde kampen og mesterskabet.
Emil og Jesper stemplede ind og tog 2. sæt i en tæt fight 7/5 og sikrede sig dermed et 3. sæt i MTB. Simon og Henriette kom til gengæld på hælene og måtte afgive 2. sæt 2/6, mens Christian og Line kunne lukke deres kamp i 2 sæt med sætsejr på 6/1. Jesper og Emil hev også sejren hjem med en sikker sejr i 3. sæt på 10/3. Til gengæld måtte Simon og Henriette inkassere et sjældent nederlag efter at have haft matchbold med 9/11 i et super intenst opgør. Alle tre kampe blev færsigspillet nogenlunde samtidig, så resultat var først kendt til allersidst; 4-2 til Albertslund og sætsejr på 10-6.
Alle var bagefter superglade for opgøret og spillet, som bestemt var en finale værdig. Både AB og vi var enige om, at ingen af os havde mødt så dygtigt et hold i puljespillet, som vi gjorde i finalen. Vi indtog derpå festmiddagen under halvtaget, da duggen var begyndt at falde, og blev enige om at forsøge at arrangere en træningskamp til næste år!

Sommertilbud fra 1 maj  - 1. september 2022 - til nye medlemmer  - GRATIS TRÆNING!

Er du nyt medlem, og aldrig spillet tennis før? Så er onsdagsnybegyndertræning måske noget for dig. Vores rutinerede træner Basit står klar hver onsdag med gratis træning til nybegyndere ml. 18.00 - 19.00.

Torsdagtennis:Hvis du har lyst til at spille mere, er du velkommen til at spille doubler med andre medlemmer - en god måde, at lære andre medlemmer at kende.Aktivitetsudvalget sætter holdene og man spiller både med rutinerede spillere og mindre øvede spillere.

Har du spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen - TRYK HER

Mange deltagere til grilltennis den 2. juni 2021 - skøn aften - tak til alle der var med!

 

 

Torsdagstennis:

En fast ugentlig aktivitet hele sommeren i Albertslund Tennisklub er Torsdagstennis,som er for alle seniormedlemmer i klubben, men også for dig som godt kunne tænke sig at prøve at spille tennis - du kan bare dukke op.

Så hvis du har lyst til at spille mere, er du velkommen til at spille doubler med andre medlemmer - en god måde, at lære andre medlemmer at kende.

Aktivitetsudvalget sætter holdene og man spiller både med rutinerede spillere og mindre øvede spillere eller vi sætter spillere sammen via lodtrækning.

Har du spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen - TRYK HER

Vi spiller double-kampe á 30 minutters varighed og bliver ved, så længe der er nogen der vil spille.

 

Aktivitetsudvalget:

Læs det sidste nye fra Motionistholdene - holdturneringen er i fuld gang.

Læs holdkaptajnernes spændende beretninger HERDet er stort Jytte vores ungdomsformand blev i går tildelt prisen som "ÅREST ILDSJÆL 2021" af formand Henrik Thorsøe Pedersen fra Dansk Tennis Forbund.

Jytte blev indstillet til prisen af vores medlem Frederik Damm.

Se artiklen og videoen her.

På hele Albertslund Tennisklubs vegne kæmpe stort tillykke med den flotte pris Jytte! 

 

Fra venstre: Frederik Damm, Henrik Thorsøe Pedersen, Jytte Majcherek  

 

       

REGLER FOR BANEBOOKING

Der er meget stor efterspørgsel på kunstgræsbanerne for øjeblikket. Du skal derfor være ekstra opmærksom på, at alle medlemmer skal have mulighed for at booke baner - vis hensyn.

Husk følgende regler: Din booking er personlig. Du kan booke max 2 sammenhængende timer. Du kan have max. 4 timer udestående booket. Hvis du ombestemmer dig og ikke skal bruge banen alligevel, så husk at afmelde din bookning. Hvis foreningen har aktiviteter der kræver baner vil foreningens aktiviteter have højere prioritet end individuelle bookninger.  Banerne må kun benyttes af medlemmer af foreningen. Undtagelser kun efter aftale med et bestyrelsesmedlem.  

 

 

PADEL TENNIS 

 

Skønt med et opslag som ikke handler om covid  - det handler om en ny måde at få rigtig god motion!

Padel tennis eller bare padel er en af verdens hurtigst voksende sportsgrene. Børn, ældre og alle midt imellem har fået øjnene op for de fantastiske muligheder.

Padel kan bedst beskrives som en krydsning mellem tennis og squash. Padel spilles på kunstgræs med bat og en bold, som til forveksling ligner en tennisbold. Padel er en social aktivitet, der altid spilles af fire spillere. Samtidig er det ikke nær så fysisk krævende som tennis, da banen er meget mindre.

Padel er nemmere og hurtigere at lære og kræver mindre styrke og teknik end tennis, derfor appellerer det til både børn og voksne nybegyndere, som ofte oplever tennis som et svært spil at starte på. Padel vil dermed give nye muligheder til flere udøvere for at blive en del af det unikke fællesskab i Albertslund Tennisklub, som vi er så stolte af.

Klubben har i et lille års tid leget med tanken om at komme med på padelbølgen, og nu sker der for alvor noget. Målet er, at vi til sommer kan åbne en ny bane ved siden af de nuværende minitennisbaner.

Ansøgninger til fonde om økonomisk støtte er ved at være på plads, og så krydser vi bare fingre for, at vi kan skaffe det økonomiske grundlag. Hvis du har eller kender et firma, som ønsker at med-sponsorere dette projekt, eller hvis du på anden måde har forslag til, hvordan vi kan skaffe økonomiske midler, så kontakt Henriette Hansen 20973544.

Læs mere om padel på: https://nskpadelforbund.dk

eller se denne introduktionsvideo på: https://www.youtube.com/watch?v=MV4af3P1zgI.

 
 

 

                                      Klubmesterskabsfinaler fra den 12. september 2020
Albertslund Tennisklub afholdte finaler i klubmesterskab.
Det blev en fin og god dag med mange gode kampe både hos juniorer og seniorer i tørvejr.
Til gengæld kom der et kæmpe regnskyl lige da det hele var færdigt - heldigt!

    


Coronatillykkehåndtryk........ Patrick og Iris


Mixdouble bonusrække Patrick/Iris - Nina/Jesper 6/7-6/2-10/8


Herredouble Frederik & Kim - Jonas & Jesper 5/7-6/3-4/6


Herresingle Kim - Frederik 4/6 - 3/6


Mixdouble A-rækken Henriette/Simon - Line/ Christian 6/1-6/0

Herredouble OB & 65+ Mikki/Svend - Lars/Vagn
6/3-6/4

Stort TILLYKKE til at alle vinderne Damedouble Line/Henriette - Mette/Lis 6/2 -6/2

Justus, Vilgot, Oliver og Sean

Nicoline, Bertel og Isa
Nanna
Sean
Lukas, Emma, Samuel og Nanna                         
 
 
 
Nye medlemmer er meget velkomne til at komme på banerne alle torsdage kl. 18.00 (i udesæsonen: maj til august) og få en snak om vores tilbud. Hvis du allerede har meldt dig ind kan du få et nøglekort med adgang til banerne - vi glæder os til at byde dig velkommen og alle kan spille med.
 
Vi tilbyder gratis træning til nybegyndere der starter op onsdag den 13. maj kl. 18.00, der er ingen tilmelding.
 
Vi tilbyder også selvbetalt træning som starter op den 11. maj kl. 19.00 - her skal man tilmelde sig under kontingenter/aktiviteter. 
 
Som ny tennisspiller må man gerne prøve at spille en gang eller to, efter aftale, før man melder sig ind. 
Der kan lånes ketsjere og klubben har bolde. 
 
 
 
 
 
            
 
AIF Tennis, CVR-nr.: 33976518

Aktuelt 2021

 

Du skal opdatere din profil hvis du er flyttet, ny mail, mobil m.v. 

Har du glemt dit password eller andre udfordringer med din profil, tilmeldinger m.v., kontakt:
Albertslund.tennis@gmail.com
 

Opdateret den 4/12-21

 
 

NYHEDER

VEJRUDSIGT