Albertslund Tennisklub

Nyhedsbrev - Maj 2016

Nyt fra bestyrelsen

Bestyrelsen takker medlemmerne for stort fremmøde ved baneåbningen. Transocean Sport havde også en god dag, også tak til medlemmerne for det.

Vi har nået en meget vigtig milepæl: stort set alle medlemmer er nu registreret med en personlig profil i det nye system for klubadministration og har betalt via det nye system! Træning er arrangeret via det nye system og er i fuld gang, både seniorer og juniorer. Banebooking virker også fint, de fleste medlemmer har fundet ud af hvordan det fungerer. Information om udvalg og aktiviteter er opdaterede. Nyheder opdateres løbende. Stor tak til Rikke for den kæmpe indsats med at få det nye system sat i system!

Der har været forskellig-artede tilbagemeldinger på det nye system fra medlemmerne. Tak for det, og især tak for de mere konstruktive af slagsen. Vi vil gerne præcisere følgende: DANKORT oplysninger gemmes ikke i systemet. Vi har sat systemet op således at disse data ikke gemmes. Det betyder at du skal indtaste disse data hver gang du skal udføre en penge transaktion, så som betaling for træning og medlemsskab.

Bemærk at bane-bookningsreglerne er ændret – du kan booke op til 2 timer ad gangen. Det er hvad systemet p.t. kan klare, måske ændres det på et senere tidspunkt. Vi vil benytte lejligheden til at understrege, at man kan benytte gæstebookning hvis man gerne vil have en gæst med. Det skal bruges med omtanke og man kan ikke være gæst meget ofte eller i længere perioder ad gangen.

Klubhuset er blevet beriget med nye hylder og nye stole. Der er desuden anskaffet nye udendørs borde.

Til flere af de kommende holdhjemmekampe vil der desværre være to holdkampe igang samtidg. Det betyder at der vil være meget pres på anlægget på disse tidspunkter. Der er tale om ca. 4 tirsdage her i udesæsonen. Det skyldes SLTUs turneringsplanlæning.

Vi har indgået en aftale med Spar Nord bank hvorunder banken vil støtte os økonomisk hvis vores medlemmer indgår dialog med banken om evt. oprettelse af konto og lignende. Se hjemmesiden for mere information.

Nyt fra AIF

Referater fra seneste møde i Hovedbestyrelsen findes på AIF hjemmesiden under Nyheder og efter en tid – når referatet ikke er Nyheder længere - flyttes de til Praktiske informationer.

AIF generalforsamling finder sted 19. maj kl. 19:00 i Klubhuset. Dagsorden ifølge vedtægterne.. Alle Tennismedlemmer er velkomne. Bestyrelsesmedlemmerne er delegerede.

Vigtige datoer

Generalforsamling i AIF Hovedafdelingen: torsdag 19. maj kl. 19:00 i AIF Klubhuset.

Burgerturnering (v/Motionistudvalget): fredag 17. juni kl. 18:00 (Tilmelding på hjemmesiden, når invitationen er klar)

Tenniscamp mandag-torsdag: 1-4. august

Burgerturnering (v/Motionistudvalget): fredag 5. august kl. 18:00 (Tilmelding på hjemmesiden, når invitationen er klar)

Juleturnering: søndag 4. december på Stadion (Tilmelding på hjemmesiden, når invitationen er klar)

 

Med sportslige hilsner

Bestyrelsen

NYHEDER

VEJRUDSIGT