Nyhedsbrev Albertslund Tennisklub, 6. februar 2019

Kære medlemmer!

Så er det den tid på året igen: foråret venter lige om hjørnet, med alt hvad det indebærer af travlhed i vores tennisklub. Baneåbningen finder i år sted lørdag den 4. maj kl. 11:00, det er samtidig Tennisportens Dag. Vi ser frem til, at se mange nuværende og kommende nye medlemmer til en uhøjtidelig komsammen, med lidt at drikke og spise.

Generalforsamlingen finder sted onsdag 6. marts kl. 19:00 i AIF Klubhuset på stadion. Bestyrelsen opfordrer til at medlemmerne møder op, og vi håber på talstærkt fremmøde. Se også separat indkaldelse, som du gerne skulle have i din mailbox allerede.

Dit nuværende kontingent gælder frem til udgangen af marts, og skal fornyes 1. april. Du bliver automatisk trukket for kontingent via dit dankort. Hvis du har skiftet dankort indenfor det seneste år skal du formentlig rette dine dankortoplysninger på vores hjemmeside – du logger ind og opdaterer dine profiloplysninger. Vi vil fra bestyrelsens side sende en mail til dig, hvis det dankort du har registreret er udløbet inden kontingentet skal betales. Mailen vil indeholde en vejledning til, hvordan kortoplysningerne opdateres.

Kontingentsatserne og kontingentvilkårerne er uændrede fra sidste år.

Senior: kr. 900,-

Ungsenior: kr. 650,-

Junior: kr. 450,-

Familiekontingent: kr. 2000,-

I forbindelse med skiftet til den nye sæson vil du opleve at du ikke kan booke baner i den nye sæson, før du har betalt kontingent for den nye sæson. Det kan være generende for nogle medlemmer, men det er sådan systemet er indrettet. Vi er i dialog med systemudviklerne og håber det vil blve ændret. Indtil da kan du booke baner for den nye sæson når dit kontingent er trukket 1. april.

Flere medlemmer har oplevet at vi ikke længere har en medlemsliste på hjemmesiden. Det skyldes den nye persondatabeskyttelsesforordning (også kaldet GDPR i folkemunde). Hvis du har brug for kontaktoplysninger fx telefonnummer på din tennismakker, så må du altså fremover skaffe det på anden vis – klubben kan ikke hjælpe med det, desværre.

Sidst men ikke mindst nogle vigtige datoer.

Følg også hjemmesiden: http://albertslund-tennis.dk.

Mange sportslige tennishilsener,

Bestyrelsen

Vigtige datoer:

Tennis Generalforsamling, onsdag 6. marts kl 19:00 i AIF Klubhuset.

Baneåbning, lørdag 4. maj kl 11:00, på Stadion.

TennisCamp for voksne, 12. maj.

AIF Generalforsamling, torsdag 16. maj kl 19:00 i AIF Klubhuset.

TennisCamp for børn, første uge af juli.


NYHEDER

VEJRUDSIGT