Nyhedsbrev Albertslund Tennisklub, 12. februar 2018

Kære medlemmer!

Selvom det for alvor er blevet vinter med sne og frost, så er foråret altså kommet meget nærmere og forberedelserne til den nye sæson er allerede i fuld gang.

Kontingentsatser for sæson 2018 – grundet øgede aktiviteter og øgede udgifter til vedligeholdelse, vil vi med kontingentet for den kommende sæson opleve en beskeden, men nødvendig, stigning. De nye kontingentsatser er som følger:

Senior: kr. 900,-

Ungsenior: kr. 700,-

Junior: kr. 450,-

Familiekontingent: kr. 2000,-

Kontingentvilkårerne iøvrigt er uændrede.

Kontingentbetalingen - vi arbejder i øjeblikket med omlægning af medlemsadministrationen til den nye sæson. Vi udsender nærmere information når systemet åbnes for kontingentfornyelse.

I forbindelse med kontingentbetalingen indfører vi nu i samarbejde med Klubmodul servicen: automatisk fornyelse. Det betyder, at når du betaler det nye kontingent så registrerer vores betalingsplatform at du automatisk betaler ved næste års fornyelse af medlemsskabet. Du modtager i god tid inden automatisk betaling yderligere information. Men husk, det er først fra næste år – 2019 – at denne service træder i kraft.

Tilmelding til holdturnering - i det nye samarbejde mellem SLTU og KTU, Tennis Øst, er en ny turneringsstruktur blevet fastlagt, som afløser den vi kender og elsker fra SLTU. Detaljer kan læses på Tennis Øst’s hjemmeside: http://www.tenniseast.dk. Tilmelding til holdturnering foretages af de respektive udvalgs formænd. Øvrige retningslinier for tilmelding findes på vores hjemmeside HER.

TennisCamp for voksne samt for børn – i lighed med tidligere år afholdes der TennisCamp for juniorer/børn på vores fine anlæg, det bliver i første uge af juli. Nærmere information om tildmelding og betaling fremsendes snarest. Sidste år lagde vi også faciliteter til TennisCamp for voksne – det var ubetinget en stor succes som vi gentager 28. april. Herfra skal lyde en varm anbefaling!

Sidst men ikke mindst nogle vigtige datoer - husk at årets generalforsamling finder sted 7. marts, indkaldelse og dagsorden udsendes seperat.

Sæt endelig også kryds i kalenderen 25. marts, hvor vi holder baneåbning og starter udesæsonen for alvor.

Husk at følge med i nyhedsstrømmen på vores hjemmeside: http://albertslund-tennis.dk.

Mange sportslige tennishilsener,

Bestyrelsen

Vigtige datoer:

  • Generalforsamling, onsdag 7. marts kl 19:00 i AIF Klubhuset.
  • Baneåbning, søndag 25. marts kl 11:00, på Stadion.
  • TennisCamp for børn , første uge af juli.
  • TennisCamp for voksne, 28. april.

NYHEDER

VEJRUDSIGT