Nyhedsbrev Albertslund Tennisklub, 27. oktober 2017

Kære medlemmer!

Indendørssæsonen er nu i fuld gang med træning, holdkampe samt individuelle arrangementer. I september blev klubmesterskaberne afgjort ved den store finaledag for både juniorer og seniorer – mange flotte og spændende kampe blev spilet og velfortjente vindere blev kåret. Vi havde også besøg på dagen fra Fit & Sund, som vi har indgået aftale med, se vores hjemmeside for flere detaljer. Alt i alt en vellykket dag.

I de kommunale budgetforhandlinger var politikerne tæt på helt at glemme planerne om at investere i en tredje hal på stadion. Ved en fælles indsats på tværs af alle AIF afdelingerne, samt et væsentligt indlæg fra Jonas / Idrætsrådet, nåede vi lige akkurat at minde dem om forglemmelsen. Resultatet er meget positivt, som det fremgår af meddelelsen fra kommunalbestyrelsen: ” Der afsættes samlet 1,750 mio. kr. i 2018 til programmering af hal-udvidelser på Stadion – jfr. Idrætsrådets vision. Når udvidelsen af stadionkapaciteten er gennemført forventes Toftekær- og Hyldagerhallerne udfaset af driften.” Læs mere her:

http://albertslund.lokalavisen.dk/debat-stadionudvidelse-udskudt-fire-aar-%E2%80%93-den-gaar-ikke-/20170920/valglaeserbrev/170929968

http://albertslund.lokalavisen.dk/her-er-budgetaftalens-vaesentligste-indhold-/20171003/artikler/710039276

Sammen med resten af AIF afdelingerne deltog vi i Gang i Byen arrangementet i Albertslund Centrum lørdag 9. september. Vejret var ikke fantastisk, men der var en del interesse for tennis og muligheder for at prøve skumtennis.

Husk at årets Juleturnering finder sted søndag 26. november på Stadion for alle medlemmer, vi har begge haller. Nærmere information følger når vi kommer nærmere til datoen.

Per Madsen har endnu engang beriget vores hjemmeside med fantatiske billeder denne gang fra US Open 2017 - se det her: http://albertslund-tennis.dk.

Mange sportslige tennishilsner,

Bestyrelsen

Vigtige datoer:

  • Juleturnering, søndag 26. november på Stadion.
  • Generalforsamling, onsdag 7. marts kl 19:00 i AIF Klubhuset.
  • Baneåbning, søndag 25. marts kl 11:00, på Stadion

NYHEDER

VEJRUDSIGT