Nyhedsbrev Albertslund Tennisklub, 2 oktober 2016

Kære medlemmer!

Vi har haft en fantastisk sensommer gennem september, men i skrivende stund kan det konstateres, at efteråret har ramt os med regn og blæst. Det bør dog ikke afholde nogen fra fortsat at spille tennis. Indendørs sæsonen er startet med spil og træning. Og som sædvanlig kan vi udnytte dagene med godt vejr til spil på kunstgræsbanerne.

Sommeren har budt på spændende aktiviteter og gode resultater. Klubmesterskabet blev som sædvanlig afviklet med lidt vanskeligheder for medlemmer der ikke havde så let ved at afvikle alle deres kampe, men det lykkedes henad vejen. Finaledagen 10. september var kendetegnet ved masser af deltagere, masser af gode og spændende kampe, god stemning og fantastisk solskinsvejr.   Vores to motionisthold formåede begge ikke bare vinde deres respektive rækker, men også at gå hele vejen gennem semifinaler frem til meget spændende finaler, der begge blev vundet med lille margin. Læs mere om motionisthold, seniorhold og juniorhold mv. på hjemmesiden albertslund-tennis.dk.

Som tidligere fortalt har vi i denne sæson fået lidt tid på stadion til juniortræning, det er et stort fremskridt. Omvendt skal stadion igennem en tagrenovation og desværre skal det ske lige når vi og andre har allermest brug for indendørsfaciliteterne. Fra efterårsferien og frem til afslutning af indendørs sæsonen vil der derfor være en hal mindre, end ellers. Jytte har været gennem et større puslespil med at fordele haltider til vores medlemmer, det er nu lykkedes og alle bør være tilfredse med resultatet.

I forbindelse med tagrenovationen vil der blive anlagt en byggeplads bag ved hallerne. Det vil vi nok kunne mærke en smule ifm adgang til tennisanlægget.

AIF Hovedafdelingen har været aktive ifm kommunens besparelseskatalog, der har været til offentlig høring. AIF har kommenteret to af forslagene. Det ene vedrører centralisering af visse opgaver, der i dag er opgaver, der udføres af Stadion. Det andet forslag vedrører nedlæggelse af pulje vedrørende tilskud til bl.a. frivillig træneruddannelse. Læs mere her: http://www.albertslundif.dk/nyheder.html.

Ved den store ”Gang i Byen” dag i Albertslund Centrum 3. september deltog alle 9 foreninger under AIF med en koordineret tilstedeværelse. Alle foreningerne stillede op i et fælles område og med fælles aktiviteter. Det var godt at se en stærk markering af fællesskab fra foreningerne.

Øvrige nyheder fra AIF kan du læse i referaterne fra AIF hovedbestyrelsesmøderne, seneste møde fandt sted 22. august: http://www.albertslundif.dk/praktiske_informationer-referater_fra_generalforsamlinger.html

Følg også med på hjemmeside  http://albertslund-tennis.dk/.

Mange sportslige tennishilsener,

Bestyrelsen

NYHEDER

VEJRUDSIGT