Albertslund Tennisklub

Nyhedsbrev - Marts 2016

Nyt fra Bestyrelsen

Generalforsamlingen blev planmæssigt afholdt den 9. marts i AIF klubhuset. Der var godt fremmøde, og bestyrelsen bød på hjemmebagt kage samt kaffe og kolde drikkevarer. Det var en livlig aften med spændende diskussioner, fra Bestyrelsen skal lyde en stor tak til alle de fremmødte. Referatet fra Generalforsamlingen kan læses ved at klik HER.

Ved Generalforsamlingen blev det nye system til klub- og medlemsadministration demonstreret. Mange medlemmer har efterfølgende registreret sig i det nye system, men der er fortsat mange der ikke har gjort det endnu. Fra Bestyrelsen opfordrer vi alle, der endnu ikke har gjort det, til at registrere sig – hellere før end senere. Du registrerer sig ved at klikke HER og følge instrukserne.

Når du er registreret i det nye system skal du betale kontingent, det foregår også i det nye system under banebooking/kontingent og gøres nemmest i forbindelse med registreringen. Tilmelding til træning sker også i det nye system, klik HER for at se mere.

Hvis du har brug for hælp med det nye system, kontakt da Rikke Skjødt - mail: rikke.skjoedt@gmail.com - mobil: 26194802

Fristen for betaling af kontingent for 2016 sæson er 31. marts.

Med det nye system introducerer vi også et nyt system til bookning af baner. Det nye booking system ligner det gamle til forveksling, se selv ved at klikke HER.  Du kan booke baner, når du har betalt kontingent. Det nye bookingsystem træder i kraft fra og med 4. april. Indtil da skal du bruge det gamle booking system.

Vi holder Baneåbning søndag den 3. april kl. 11-13. Vi byder velkommen til både eksisterende og nye medlemmer, så tag gerne din nabo med. Nye medlemmer der indmelder sig på dagen sparer indmeldelsesgebyret. Motionistudvalget byder på drikkevarer og toasts, og vi får besøg fra Transocean Sport som tilbyder tennisudstyr til favorable priser. Sidst men bestemt ikke mindst vil Rikke på dagen være behjælpelig med registrering i det nye system, så hvis du har problemer med at få det gjort kan du få hjælp her.

Nyt fra AIF

AIF Hovedafdelingen har for nylig udsendt nyhedsbrev, læs det ved at klikke HER.

Referat fra seneste bestyrelsesmøde i Hovedafdelingen kan læses ved at klikke HER.

Generalforsamlingen i AIF Hovedafdelingen finder sted torsdag 19. maj. Mere information kommer når vi kommer nærmere til den dato.

Vigtige datoer

Kontingentbetaling: senest 31. marts

Baneåbning: 3. april kl. 11-13

Generalforsamling i AIF Hovedafdelingen: torsdag 19. maj

Med sportslige hilsner

Bestyrelsen


NYHEDER

VEJRUDSIGT