Sæson 2019 
 
Kære alle,
Hermed en status på holdturneringen 2019. Vi har en vældig aktivitet på træningsbanerne og nu er vi halvvejs i afviklingen af holdturneringen. En del nyt er sket med formatet. Tydeligst nok, at holdene spiller i puljer af bare 4 hold, som så til gengæld møder hinanden i både en hjemme- og en udekamp. Det fornemmer jeg egentlig, at der er stor tilfredshed med. Så kan man jo også få revanche! Det er der dog pt. ikke den store brug for. Samtlige hold er nemlig ubesejrede i deres respektiver puljer! Således fører Hold. 2 og Hold 3. deres puljer og Hold 1. ligger nummer 2.
Hold 2 er vores mest rutinerede hold og ledes af Lennart. Holdet fører suverænt puljen, men har desværre kun været i kamp en enkelt gang. To af modstanderne har meldt afbud, og det har hver gang givet Albertslund sejren 6-0, hvilket er fint nok, men jo ikke er særlig sjovt. I den enlige kamp som blev afviklet på udebane mod Ølstykke vandt vi 4-2. Tre af matchene gik i tre sæt, så afgjort en god kamp, som giver løfter om mere. Ølstykke gæster Albertslund til returkamp 25/6.
Hold 3 har tænkt ud af boksen og har sat holdkaptajnens kasket på flere hoveder og således er der en ny holdleder for hver kamp. Holdet spiller sin anden sæson og kommet godt fra start med to vundne kampe og en uafgjort, og fører nu puljen med tre point foran Blåkilde. Nogen af kampene er vundet meget overbevisende og andre har været mere jævnbyrdige. Det er tydeligt at holdet er mere modent end sidste år, og der fightes indædt :-)
Hold 1 ledes af mig. Vi har været lidt hårdt ramt af skader, men er nu ved at være fuldtallige igen. Holdet har haft tilgang af en del nye og uerfarne spillere, som er ved at have fundet deres ben i holdturneringen, og resultaterne er begyndt at vise sig. Vi har således spillet to uafgjorte kampe og vandt i sidste uge for første gang i tre år over Karlslunde, og holdet ligger pt. nummer 2 i puljen, 2 point efter Roskilde. Det er absolut godkendt :-)
Før sæsonstart forsøgte vi at få især Hold 2 meldt til i Kat. 2 turneringen, hvilket som bekendt ikke lykkedes. Jeg er ikke i tvivl om, at vi skal søge om at få holdet rykket op fra Kat. 3 næste år. Hold 3 gør det rigtig godt i år i Kat. 4 og vi må helt sikkert diskutere om holdet ønsker oprykning, når vi når til slutningen af sæsonen. Hold 1 klarer sig fint i Kat. 1 og holdet skal forblive i rækken.
Alle tre hold spiller i indeværende uge 4. runde kamp, inden vi alle går på sommerferie, hvorefter de sidste to puljekampe afvikles i august.
Vi kører fortsat træninger i juli, så meld gerne afbud, hvis du tager på ferie og ikke træner.
Masser af held og lykke og god fornøjelse med jeres kampe - jeg glæder mig til at høre, hvordan det går i ugens løb.
Christian
Motionistformand
 
 
Kære alle,
hermed et kort resume fra gårsdagens kamp i Ølstykke.
Til denne holdkamp sad Mikki over, mens Lis var forhindret. Rikke deltog i stedet for Lis..
Det var den første kamp i denne sæson, så det var spændende at se, hvordan vi ville fungere i de delvist nye konstellationer, samt hvilket spilleniveau vi ville møde.
Den første kamp var at finde frem til Ølstykkes tennisanlæg. Det er ikke alle GPS-maskiner der har en lige heldig hånd med det, men omsider nåede alle frem til det lækre anlæg med 8 grusbaner, i dejlige skovmæssige omgivelser, og en helt ubeskrivelig mængde myg.
Damedoublen med Mette og Rikke havde svært ved at få gang deres sædvanligvis solide spil. Hjemmeholdet vandt efter en lang hård, og tæt kamp, der endte i match tiebreak. 6-3/5-7/10-4 i Ølstykkes favør.
1. Herredouble med Lars og Patrick tog en sikker sejr med stærkt spil og solide server. 6-0/6-3 til Albertslund.
2. Herredouble, Svend og Lennart, var oppe mod et uhomogent par med en meget (som i meget) hårdtslående herre, som leverede et utal af forhåndsvindere, superhårde førsteserver og smasher, samt uortodokse baghåndsflugtninger. Vi svarede igen med solide server og mange for lange bolde til baglinien og korte bolde til netspilleren. En tæt kamp der efter match tiebreak endte med Albertslundsejr. 6-4/4-6/11-9 til Albertslund.
1. Mixdouble stod Mette og Lars for. De kom op mod et stærkt spillende par som ikke lavde nogen nævneværdige fejl, men satte os under hårdt pres. Ølstykke trak sig sejrrigt ud af den kamp. 6-1/6-2.
2. Mixdouble med Rikke og Lennart endte med sejr til Rikke, som overlegent servede modstanderne ud af banen til en sikker 6-1/6-1. Ja ok, modstanderne meddelte inden kampen, at de kun ville spille 1 sæt. Vi aftalte så, at andet sæt endte identisk med første.
Herefter, ved stillingen 3-2 til Albertslund, var presset på 3. Herredouble. Svend og Patrick lagde ud i overlegen stil og vandt 10 af de første 11 partier. Men gik så på mystisk vi i stå, måske lykkedes det igen den tidligere omtalte hårdtslående herre at komme igang, og hele matchen skulle afgøres i match tiebreak. Her lykkedes det at samle koncentrationen igen, og sejren kom ikke i fare overhovedet. 6-0/6-7/10-4. Og dermed samlet 4-2 til Abertslund.
Det var en spændende, lige og hyggelig kamp, Ølstykke var fremragende værter. Vi kan se frem til at møde dem igen i slutningen af juni, denne gang forhåbentlig uden myg.
Tak for den solide indsats!
Næste kamp er 18. juni hjemme mod Frederikssund. Nærmere info følger snarest.
Hilsen Lennart
 
 
Kære alle,
 
Vi har haft en fantastisk start på sæsonen med stor opbakning til såvel Onsdags-tennis som til holdtræning om tirsdagen. Så længe der har været tørvejr, har der været gang i banerne uanset temperaturer og vind. Motionist-træning om mandagen med Basit har også god tilslutning - her er stadig enkelte pladser ledige, så skulle du have lyst, så kontakt Basit via hjemmesiden eller mød op om mandagen og tal med ham om mulighederne.
Holdkampene begynder nu i næste uge tirsdag d. 21. maj , hvor vores 1. hold møder Kløvermarken ude, og 2. Holdet møder Jyllinge hjemme. 3. Holdet spiller 22. maj ude mod Blåkilde. Hvis du har tid og lyst til at komme forbi og heppe på Lennart, Mikki & Co, så er der kampstart d. 21/5 kl. 18.
Da vi skal til valg, har vi valgt at flytte årets første grill-tennis til d. 29. maj kl. 18. Kom og vær med til tennis & hygge :-)
God kamp til holdene og god sommer til os alle!
Christian
Motionistformand
 
 
Arkiverede nyheder sæson 2017/2018 
 
Så er der nyt fra den gamle holdkaptajn igen!
 
Vi har taget hul på indendørs motionist holdturneringen 2017-18. Den første kamp var søndag d. 22.10 mod Hillerød. Og for at gøre en lang historie kort vandt vi 5-1 uden der for alvor var spænding om udfaldet i nogle af kampene. Vi spillede på Hillerøds dejlige anlæg, som efter sigende er blevet sponseret af en glad - og forholdsvis formuende - læge, med en passion for tennis. Er der i øvrigt ikke noget med at Patrick har egen praksis....? Nå, spøg til side. Steen er skadet med en læderet akillessene og er tvivlsom til den næste kamp, men vi håber. God bedring Steen! Svend skulle ellers have spillet badmintonkamp samme aften, men modstanderen havde trukket sig - det var vores held, for så kom Svend ud og hjalp os i stedet i Steens fravær :-)
I første rotation blev begge HD overstået på under en time (inkl. opvarmning) og der blev samlet kun afgivet 4 partier. Chr. og Svend vandt 61 62 og Bjørn og Lars vandt 61 60. Damerne i Hillerød var gjort af et lidt andet stof end herrerne. De var på niveau med de damer vi har mødt udendørs i Kat. 1. Mette og Line kæmpede en brav kamp og var lige ved at trække den ud i et 3. sæt efter at have ført 43 i andet men måtte til sidst strække våben 75. 3 HD blev en ensidig affære hvor Bjørn og Svend vandt 60 60. Hillerød stillede med en herre der kun havde spillet i 5 måneder, så det var en ulige kamp. Lars og Mette fik del i en farverig kamp, hvor Hillerøds herre fik vist sit sydlandske temperement frem, viel geschrei und wenig wollen. Lars og Mette vandt sikkert 63 63. Hillerød stillede med en ny dame i 1 MD, lidt usædvanligt, men forklaringen kom under middagen. Det var hendes første holdkamp - og næppe hendes sidste! Hun var deres stærkeste dame og senere fortalte hun, at hun sidste år var blevet nr. 2 ved EM i atletik, så jeg tror hun er god til al slags sport hun kaster sig over. Line og jeg havde en lidt tættere kamp, men var dog ovenpå hele vejen og vandt sikkert 64 64.
Niveauet er som ventet noget lavere end det vi har oplevet i udendørssæsonen. Jeg forsøgte at få os opstillet i kategori 1, men kabalen gik ikke op, og vi skal være glade for at kunne stille med to hold. Jeg synes, at vi skal gå efter at vinde det hele - igen!
Vores næste kamp er d. 8/12 mod Roskilde i Daruphallerne (udekamp). Iris og Mette udgør spindesiden og så må vi se hvordan vi får herrenes pladser besat. Steen giver en melding om tilstanden i ankelen i begyndelsen af december, og ellers tror jeg nok vi skal have reserver klar.


--
Kærlig hilsen

Christian

 

Sæson 2017

Så er vi klar til at fortælle om, hvordan tilværelsen er i Motionisternes Premier League: Kategori 1 - 2017 :-)

Den 16/5 var vi på udebane i Hillerød. Det blæste og regnede, så vi endte med at gå indendørs (puh, det er nogen fine forhold de har rundt omkring) Hillerød var i semifinalen sidste år, så vi lagde hårdt ud. Vi kom hjem med 2 point - det er i min optik absolut godkendt :-) Mette og Line vandt damedoublen - det er stort! Vi vandt ligeledes 1. HD, og vi var SÅ tæt på at tage 1. MD (11-13 i match tiebreak). Der er ingen tvivl om, at niveauet i denne række er højere, end hvad vi har prøvet tidligere, og alligevel var vi kun et mulehår fra at få uafgjort.
 
Den 23/5 gik turen til Roskilde. Jeg ved dårligt, hvor jeg skal begynde. I første rotation kørte Bjørn og Lars en rimelig sikker 4/6 4/6 sejr hjem, mens Line og Mette for anden gang i træk vandt DD - imponerende! Efter en lidt tung start i første sæt kom de i gang og var ovenpå kampen ud: 6/4 3/6 8/10, Super tiebreaken var ikke så tæt som cifrene antyder. Vore damer førte tiebreaken hele vejen og modstanderne fik kun ganske kort kontakt ved 7-7, hvorefter vi kørte den hjem. Så flot! At Steen og jeg så ikke formåede at vinde 1. HD betød dermed mindre :-)
 
I anden rotation vandt Bjørn og Iris en knusende sikker taktisk sejr i 2. MD med cifrene 4/6 0/6. Steen og Lars så ud til at være på vinderkurs, men endte desværre med at måtte kapitulere i tredie sæt 10/6. Line og jeg fik krammet på modstanderne i 1. MD og efter et tæt første sæt, som vi vandt 4/6 kørte vi et sikkert andet sæt hjem 1/6.
Samlet set sluttede kampen 2-4 (5-9 i sæt) i vores favør! Vi har 6 point efter to kampe, så vi kan godt klappe os selv på skuldrene! :-)
30/5 - Birkerød på hjemmebane:
Armene vil slet ikke komme ned - endnu en sejr er i hus. Virkelig flot af alle mand m/k!
Niels og Lars gjorde kort proces i 2. HD og vandt sikkert i to sæt. Det kunne man ikke sige om Steen og jeg. Tre tie-breaks - det er sgu længe siden jeg har været ude i så tæt en kamp, god tennis og dejligt, at det tippede vores vej da det gjaldt. Iris og Mette måtte i DD strække våben i to sæt. 2. rotation indledtes efter hård kamp og i tre sæt desværre med et nederlag i 2. MD .
Så stod det 2-2, men Iris og jeg fik sat os grundigt på 1. MD og vandt den sikkert i to sæt. 3-2 til os. Så var det op til Niels og Steen at sikre sejren ved at vinde 3. HD, og efter et stærkt 2. sæt sad de herrer tungt(!) på 3. sæts match tie-break som blev vundet 10-6. Samlet 4-2 til os :-)
En dejlig aften med rigtig god stemning på alle baner. Iris havde sørget for forplejning og det var i den grad tiltrængt. Klokken var vist over 22 inden vi fik sat os.
 
I næste uge er det så Rødovre på udebane/grus det gælder. De har senest spillet uafgjort med Roskilde og vi skal nok få nogle gode kampe her også. Vi har jo revanche til gode fra finalen i række 2A fra i fjord! Hvis I kan finde tid skulle I måske lige runde vore egne grusbaner inden kampen, så opspringet ikke er helt fremmed.
Vi er jo gået ydmygt ombord i opgaven, og det bør vi selvfølgelig fortsat gøre. Der er ingen tvivl om, at niveauet er højere i år. Og alligevel har vi allerede nu har vi vundet 2 kampe :-)

Inline image 1
Hilsen
Den gamle holdkaptajn

Christian
 
 
Holdturnering 2017 

 

Motionisternes udendørskampe står for døren, og Albertslund Tennis stiller i år igen op i med to hold. Sidste år forsøgte vi os med at samles i ugerne op til turneringsstart for at få banket rusten af og spidset boldøjet til. De seneste tirsdage har vi gentaget successen og med stor tilslutning afviklet træninger, hvor vi har fået prøvet de forskellige doublekonstellationer (ingen singler i motionistrækkerne). I næste uge går det så løs; På tirsdag d. 16/5 kl. 18.00 spiller 2. holdet hjemme mod Sorø mens 1. holdet har sin debut i kategori 1 på udebane i Hillerød. God kamp!

 

PS! Support til hjemmekampene er meget velkommen :
 
 
 
 
 
Sæson 2016
 
Holdturnering for motionister 2016:
 
Motionisterne bliver sjællandsmestre:
Begge motionisthold vandt deres rækker: Motionisthold 1 blev sjællandsmestre i kat 2A og motionisthold 2 blev sjællandsmestre i Kat. 3. Stort tillykke til begge hold. De fine pokaler, kan ses i klubben!
Motionisthold 1:
Fra venstre ses Henrik Sloth, Steen Wismann, Lars Stokholm, holdleder Christian Halkjær og Line Matthäi. Forrest fra venstre Iris Hansen og Mette Hansen.
Motionisthold 2:
Fra venstre ses Svend Andreasen, Lennart Bjerring og Mikki Mihalejevic. Forrest fra venstre ses Mogens Lauritsen, holdleder Rikke Skjødt og Dorte Husum.
 

Albertslund tennisklub har i mange år haft motionisthold tilmeldt SLTUs turnering – både ude og inde, og holdene har flere gange været med helt fremme i medalje kampen. Holdene består af både dame- og herre spillere og der spilles kun doubler.

Lidt hep og opbakning kan de altid bruge – og hjemmekampe spilles for det meste tirsdage aftener, men følg evt. med i spille planen - tryk her  

I år har vi tilmeldt to motionisthold under SLTU:
 
 
Kategori 2A, pulje 4:
Christian Halkjær - Holdleder
Lars Stokholm
Steen Wismann
Henrik Sloth
Line Matthäi
Iris Hansen
Mette Simonsen
 
 
Kategori 3, pulje 1:
Mikki Mihalejevic
Svend Andreasen
Mogens Lauritsen
Lennart Bjerring
Dorte Husum
Rikke Skjødt - Holdleder
Lis Fredborg

 
Resultater fra de nyeste spillede kampe i holdturneringen under SLTU.
 
 
Begge motionisthold spillede den 22. juni 2016:
Albertslund 2 - vandt over Solrød 5-1 på udebane.
Albertslund - vandt over Ledøje-Smørum 6-0 på udebane.
Albertslund 2. motionisthold:
(Fra venstre): Christian, Line, Iris, Steen, Lars og Henrik - læses HER Christian Halkjærs beretning fra forårets kampe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NYHEDER

VEJRUDSIGT