Sæson 2019 
 
Kære alle,
 
Vi har haft en fantastisk start på sæsonen med stor opbakning til såvel Onsdags-tennis som til holdtræning om tirsdagen. Så længe der har været tørvejr, har der været gang i banerne uanset temperaturer og vind. Motionist-træning om mandagen med Basit har også god tilslutning - her er stadig enkelte pladser ledige, så skulle du have lyst, så kontakt Basit via hjemmesiden eller mød op om mandagen og tal med ham om mulighederne.
Holdkampene begynder nu i næste uge tirsdag d. 21. maj , hvor vores 1. hold møder Kløvermarken ude, og 2. Holdet møder Jyllinge hjemme. 3. Holdet spiller 22. maj ude mod Blåkilde. Hvis du har tid og lyst til at komme forbi og heppe på Lennart, Mikki & Co, så er der kampstart d. 21/5 kl. 18.
Da vi skal til valg, har vi valgt at flytte årets første grill-tennis til d. 29. maj kl. 18. Kom og vær med til tennis & hygge :-)
God kamp til holdene og god sommer til os alle!
Christian
Motionistformand
 
 
Arkiverede nyheder sæson 2017/2018 
 
Så er der nyt fra den gamle holdkaptajn igen!

 

Vi har taget hul på indendørs motionist holdturneringen 2017-18. Den første kamp var søndag d. 22.10 mod Hillerød. Og for at gøre en lang historie kort vandt vi 5-1 uden der for alvor var spænding om udfaldet i nogle af kampene. Vi spillede på Hillerøds dejlige anlæg, som efter sigende er blevet sponseret af en glad - og forholdsvis formuende - læge, med en passion for tennis. Er der i øvrigt ikke noget med at Patrick har egen praksis....? Nå, spøg til side. Steen er skadet med en læderet akillessene og er tvivlsom til den næste kamp, men vi håber. God bedring Steen! Svend skulle ellers have spillet badmintonkamp samme aften, men modstanderen havde trukket sig - det var vores held, for så kom Svend ud og hjalp os i stedet i Steens fravær :-)
I første rotation blev begge HD overstået på under en time (inkl. opvarmning) og der blev samlet kun afgivet 4 partier. Chr. og Svend vandt 61 62 og Bjørn og Lars vandt 61 60. Damerne i Hillerød var gjort af et lidt andet stof end herrerne. De var på niveau med de damer vi har mødt udendørs i Kat. 1. Mette og Line kæmpede en brav kamp og var lige ved at trække den ud i et 3. sæt efter at have ført 43 i andet men måtte til sidst strække våben 75. 3 HD blev en ensidig affære hvor Bjørn og Svend vandt 60 60. Hillerød stillede med en herre der kun havde spillet i 5 måneder, så det var en ulige kamp. Lars og Mette fik del i en farverig kamp, hvor Hillerøds herre fik vist sit sydlandske temperement frem, viel geschrei und wenig wollen. Lars og Mette vandt sikkert 63 63. Hillerød stillede med en ny dame i 1 MD, lidt usædvanligt, men forklaringen kom under middagen. Det var hendes første holdkamp - og næppe hendes sidste! Hun var deres stærkeste dame og senere fortalte hun, at hun sidste år var blevet nr. 2 ved EM i atletik, så jeg tror hun er god til al slags sport hun kaster sig over. Line og jeg havde en lidt tættere kamp, men var dog ovenpå hele vejen og vandt sikkert 64 64.
Niveauet er som ventet noget lavere end det vi har oplevet i udendørssæsonen. Jeg forsøgte at få os opstillet i kategori 1, men kabalen gik ikke op, og vi skal være glade for at kunne stille med to hold. Jeg synes, at vi skal gå efter at vinde det hele - igen!
Vores næste kamp er d. 8/12 mod Roskilde i Daruphallerne (udekamp). Iris og Mette udgør spindesiden og så må vi se hvordan vi får herrenes pladser besat. Steen giver en melding om tilstanden i ankelen i begyndelsen af december, og ellers tror jeg nok vi skal have reserver klar.


--
Kærlig hilsen

Christian

 

Sæson 2017

Så er vi klar til at fortælle om, hvordan tilværelsen er i Motionisternes Premier League: Kategori 1 - 2017 :-)

Den 16/5 var vi på udebane i Hillerød. Det blæste og regnede, så vi endte med at gå indendørs (puh, det er nogen fine forhold de har rundt omkring) Hillerød var i semifinalen sidste år, så vi lagde hårdt ud. Vi kom hjem med 2 point - det er i min optik absolut godkendt :-) Mette og Line vandt damedoublen - det er stort! Vi vandt ligeledes 1. HD, og vi var SÅ tæt på at tage 1. MD (11-13 i match tiebreak). Der er ingen tvivl om, at niveauet i denne række er højere, end hvad vi har prøvet tidligere, og alligevel var vi kun et mulehår fra at få uafgjort.
 
Den 23/5 gik turen til Roskilde. Jeg ved dårligt, hvor jeg skal begynde. I første rotation kørte Bjørn og Lars en rimelig sikker 4/6 4/6 sejr hjem, mens Line og Mette for anden gang i træk vandt DD - imponerende! Efter en lidt tung start i første sæt kom de i gang og var ovenpå kampen ud: 6/4 3/6 8/10, Super tiebreaken var ikke så tæt som cifrene antyder. Vore damer førte tiebreaken hele vejen og modstanderne fik kun ganske kort kontakt ved 7-7, hvorefter vi kørte den hjem. Så flot! At Steen og jeg så ikke formåede at vinde 1. HD betød dermed mindre :-)
 
I anden rotation vandt Bjørn og Iris en knusende sikker taktisk sejr i 2. MD med cifrene 4/6 0/6. Steen og Lars så ud til at være på vinderkurs, men endte desværre med at måtte kapitulere i tredie sæt 10/6. Line og jeg fik krammet på modstanderne i 1. MD og efter et tæt første sæt, som vi vandt 4/6 kørte vi et sikkert andet sæt hjem 1/6.
Samlet set sluttede kampen 2-4 (5-9 i sæt) i vores favør! Vi har 6 point efter to kampe, så vi kan godt klappe os selv på skuldrene! :-)
30/5 - Birkerød på hjemmebane:
Armene vil slet ikke komme ned - endnu en sejr er i hus. Virkelig flot af alle mand m/k!
Niels og Lars gjorde kort proces i 2. HD og vandt sikkert i to sæt. Det kunne man ikke sige om Steen og jeg. Tre tie-breaks - det er sgu længe siden jeg har været ude i så tæt en kamp, god tennis og dejligt, at det tippede vores vej da det gjaldt. Iris og Mette måtte i DD strække våben i to sæt. 2. rotation indledtes efter hård kamp og i tre sæt desværre med et nederlag i 2. MD .
Så stod det 2-2, men Iris og jeg fik sat os grundigt på 1. MD og vandt den sikkert i to sæt. 3-2 til os. Så var det op til Niels og Steen at sikre sejren ved at vinde 3. HD, og efter et stærkt 2. sæt sad de herrer tungt(!) på 3. sæts match tie-break som blev vundet 10-6. Samlet 4-2 til os :-)
En dejlig aften med rigtig god stemning på alle baner. Iris havde sørget for forplejning og det var i den grad tiltrængt. Klokken var vist over 22 inden vi fik sat os.
 
I næste uge er det så Rødovre på udebane/grus det gælder. De har senest spillet uafgjort med Roskilde og vi skal nok få nogle gode kampe her også. Vi har jo revanche til gode fra finalen i række 2A fra i fjord! Hvis I kan finde tid skulle I måske lige runde vore egne grusbaner inden kampen, så opspringet ikke er helt fremmed.
Vi er jo gået ydmygt ombord i opgaven, og det bør vi selvfølgelig fortsat gøre. Der er ingen tvivl om, at niveauet er højere i år. Og alligevel har vi allerede nu har vi vundet 2 kampe :-)

Inline image 1
Hilsen
Den gamle holdkaptajn

Christian
 
 
Holdturnering 2017 

 

Motionisternes udendørskampe står for døren, og Albertslund Tennis stiller i år igen op i med to hold. Sidste år forsøgte vi os med at samles i ugerne op til turneringsstart for at få banket rusten af og spidset boldøjet til. De seneste tirsdage har vi gentaget successen og med stor tilslutning afviklet træninger, hvor vi har fået prøvet de forskellige doublekonstellationer (ingen singler i motionistrækkerne). I næste uge går det så løs; På tirsdag d. 16/5 kl. 18.00 spiller 2. holdet hjemme mod Sorø mens 1. holdet har sin debut i kategori 1 på udebane i Hillerød. God kamp!

 

PS! Support til hjemmekampene er meget velkommen :
 
 
 
 
 
Sæson 2016
 
Holdturnering for motionister 2016:
 
Motionisterne bliver sjællandsmestre:
Begge motionisthold vandt deres rækker: Motionisthold 1 blev sjællandsmestre i kat 2A og motionisthold 2 blev sjællandsmestre i Kat. 3. Stort tillykke til begge hold. De fine pokaler, kan ses i klubben!
Motionisthold 1:
Fra venstre ses Henrik Sloth, Steen Wismann, Lars Stokholm, holdleder Christian Halkjær og Line Matthäi. Forrest fra venstre Iris Hansen og Mette Hansen.
Motionisthold 2:
Fra venstre ses Svend Andreasen, Lennart Bjerring og Mikki Mihalejevic. Forrest fra venstre ses Mogens Lauritsen, holdleder Rikke Skjødt og Dorte Husum.
 

Albertslund tennisklub har i mange år haft motionisthold tilmeldt SLTUs turnering – både ude og inde, og holdene har flere gange været med helt fremme i medalje kampen. Holdene består af både dame- og herre spillere og der spilles kun doubler.

Lidt hep og opbakning kan de altid bruge – og hjemmekampe spilles for det meste tirsdage aftener, men følg evt. med i spille planen - tryk her  

I år har vi tilmeldt to motionisthold under SLTU:
 
 
Kategori 2A, pulje 4:
Christian Halkjær - Holdleder
Lars Stokholm
Steen Wismann
Henrik Sloth
Line Matthäi
Iris Hansen
Mette Simonsen
 
 
Kategori 3, pulje 1:
Mikki Mihalejevic
Svend Andreasen
Mogens Lauritsen
Lennart Bjerring
Dorte Husum
Rikke Skjødt - Holdleder
Lis Fredborg

 
Resultater fra de nyeste spillede kampe i holdturneringen under SLTU.
 
 
Begge motionisthold spillede den 22. juni 2016:
Albertslund 2 - vandt over Solrød 5-1 på udebane.
Albertslund - vandt over Ledøje-Smørum 6-0 på udebane.
Albertslund 2. motionisthold:
(Fra venstre): Christian, Line, Iris, Steen, Lars og Henrik - læses HER Christian Halkjærs beretning fra forårets kampe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyheder

Se arkiv


Vejrudsigt
Se billeder i galleriet