Thomas Reitov
Skiftende spiller
Program og resultater kan ses HER - eller længere nede på siden her.

Årets sidste holdkamp

I lørdags spillede 1. holdet årets sidste holdkamp mod Faxe på hjemmebane. Inden kampen var vi klar over, at en sejr ville betyde en 2. plads i puljen, så der var noget at spille om. Henriette havde en noget lettere single end i sidste uge og på kort tid blev kampen vundet uden problemer eller afgivelse af partier. Rico spillede i 1.singlen et tæt 1. sæt, som endte i tiebreak. Efter at have haft tre sætbolde tabte han desværre 8-6. 2. sæt blev et kort affære, hvor Rico kun vandt 1 parti. Dermed var stillingen 1-1. I 2. herresingle tabte Ludo efter at være tæt på at presse modstanderen ud i en afgørende super tiebreak. I fravær af Frederik var Kim med og spillede 3.herresingle. Trods en god indsats gav heller ikke denne kamp en sejr til Albertslund. For første gang i lang tid, var mixdoublen længst tid om at blive færdig. Jonas og Teresa kom dårligt fra start og kampen blev tættere, end vi havde regnet med, men de hev kampen hjem på rutinen 6/4 – 6/4. Hermed var stillingen 2-3 inden damedoublen og de to herredoubler.

Teresa & Henriette havde ikke de store problemer med en udligne til stillingen 3-3 efter en sejr på 6/3 – 6/1. I anden herredouble tabte Kim og Ludo 1. sæt klart og længe så det også ud til, at de ville tabe 2. sæt klart, men de to albertslundere ville det anderledes. De fik med flot og seværdigt spil kæmpet sig til en tiebreak, men efter en god start måtte de desværre se sig slået 7/4. Hermed var stillingen 3-4. Med gode server og godt netspil fra Ricos side, havde 1. herredoublen ingen problemer med at sikre holdet uafgjort. Med det uafgjorte resultat måtte klubbens 1. hold nøjes med en 3. plads i årets holdturnering. Holdlederen har dog udtalt, at han er tilfreds med resultat, da holdet har været meget afbudsramt i år.

Så er 1. holdet på rette spor igen - beretning fra Henriette Hansen.

Så er sommerferien slut, og spillerne har fundet ketsjerne frem og er klar til at kæmpe for sejre. 1.holdets første modstander efter sommerferien var Bagsværd, som holdet har spillet tætte kampe mod flere år i træk. I løbet af sommeren har vi desværre sagt farvel til Sidse Trier, som er flyttet til Jylland. Dette har comeback til Teresa Hansen efter mere end 15 års fravær fra tennisbanerne, ligesom Jonas og Henriette igen er tilbage på holdet.

Inden dagens kamp lå Albertslund på en ikke vanlig plads i bunden af puljen.

Kampen startede på 5 baner med 3 herresingler, 1 damesingle og 1 mixdouble. I mixdoublen var der ingen slinger i valsen og Teresa & Jonas sørgede for en 1-0 føring med en sejr på 6/1-6/1, derefter fulgte Ludo med en sikker sejr. Henriette som efter Sidses farvel har overtaget damesinglen, kunne desværre ikke leve op til Sidses vanlige standard og måtte se sig slået 6/2 – 6/3. Ligeledes kunne Frederik desværre ikke hamle op med Bagsværds 1. single og måtte nøjes med ét parti i hvert sæt. Ved stillingen 2-2 blev der heppet på Rico, som efter et tæt 1. sæt sikkert hev 2. sæt hjem.

3-2 til Albertslund inden 2 herredoubler og 1 damedouble – koncentrationen skulle holdes. I 2. herredouble hev Frederik og Ludo hurtig en sejr hjem, men der gik lidt længere tid før damedoublen med søstrene Hansen kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret. 1. sæt blev tabt 7/5, men så havde søstrene fundet hinanden og vandt 2. sæt 6/0 og kampen skulle afgøres i supertiebreak (tiebreak til 10). En dårlig start på tiebreaken blev heldigvis vendt og blev vundet 10-5. Hermed var den samlede sejr sikret. Jonas og Rico i 1. herredouble spillede en tæt og spændende kamp, men var gode på de afgørende bolde og vandt 6/2 – 6/4. Så en samlet sejr på 6-2 var holdlederen godt tilfreds.

Med dagens sejr har holdet mulighed for at ende på en 2. plads, så alle er klar til at kæmpe r… ud af bukserne på lørdag mod Faxe.

De 2 seniorhold spillede lørdag den 11. juni 2016:
1. holdet tabte 1-7 på udebane mod Vordingborg - næste kamp er d. 13. aug.
2. holdet vandt 4-2 på hjemmebane over Helsinge - næste kamp er d. 13. aug.

Mix: Mikki/Natasha Vosoughi
Holdet tabte 1-7, men tætte kampe resultatet.

2. Holdet den 11. juni 2016 mod Helsinge - hjemme
1. Single: Ludo Husum vinder 6/3-6/4
2. Single: David Holm vinder 6/3-6/1
3. Single: Thomas Hartwich vinder 0/6- 6/4-10/8 - værd at bemærke, at Thomas var foran i tiebreak og bagud senere 4-7, men tog den hjem alligevel 10-8
4. Single: Thomas Reitov taber 2/6-3/6
1. HD: David/Christian vinder 6/4-6/3
2. HD: Thomas/Thomas taber 6/4-4/6-4/10
Holdet vinder 4-2.